Neler Yeni

De'Longhi Capsule Desk Seramik Isıtıcı Düşük Tüketim 1616 TL

• Link: De'Longhi Capsule Desk Seramik Isıtıcı

Cihazın en önemli özelliği seramik ve 360W olması. Masa üzerinde el ve gövde veya ayak ıstımak için ideal. Banyo da keza öyle.

50 cm mesafede 39 dB (A) ile çok sessiz olduğunu iddia eden Capsule Mask De'Longhi şimdiye kadarki en sessiz hızlı ısıtıcı olduğunu söylüyor.

Daha önce 3 kere Kumtel kullanmış birisi olarak 2 tanesinde belli bir süre sonra arıza çıktı ve kademeleri doğru çalışmamaya başladı. 1 kere de cihazdan alev çıkartarak devreyi yaktı. Elektrik faturasına olan katkısından bahsetmeme bile gerek yok insanı ısındığına pişman ediyor.

Çok uzun okumadım diyenler için; Ucuz yollu alıp 1 yılda elinizde kalacağına ömürlük alıp düşük tüketimle amorti edebilirsiniz en azından güvenli olur. 3 Kumtel sonrası tavsiyemdir. Şu anda da yeşil renklisi indirimde.

Aşağıda örnek tüketim değerlerini görebilirsiniz.
    collage.png

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Para olsa alırdım üzdü

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Kahve makinası işinde çok iyi bir marka. Tahminimce bu ürün de iyidir ama sonuç olarak yaktığı elektrik kadar ısıtmaz mı hocam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kahve makinası işinde çok iyi bir marka. Tahminimce bu ürün de iyidir ama sonuç olarak yaktığı elektrik kadar ısıtmaz mı hocam?
Gerekli sicakligin saglanmasi icin 5.5 kat daha az enerji tukettigini belirtmisler urun sayfasinda. Bu tarz kompakt isiticilar vucuda yakin oldugunda konfor sagliyor. Kumtel de ayni sekilde mesela odanin bi kosesinde dursa ve odayi isitsa dahi o istenen sicakligi hissettirebilmesi icin ayaginizin dibinde olmasi lazim. O nedenle de bu urunler daha mantikli bence. Gereksiz enerji harcamadan el ayak vs isitmak icin.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Paylaşım için teşekkürler. Verimlilik kısmı pazarlama yalanı ama seramik rezistans iyi bir şey. Kalitelidir de pahalı hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,286
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom