Neler Yeni

Delta Force Oyununda Donanım Kullanımı Normal mi? ryzen 7 5700x rtx 4060

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa özgün
merhabalar ryzen 7 5700x işlemci rtx 4060 ekran kartına sahibim işlemcim nvidia göstergesine göre %30 larda gezerken ekran kartım %90 larda delta force oynuyorum en yüzksek ayarlarda normalmidir birde işlemci %30 gösteriyor fakat 80 90 derecelere çıktığı oldu oyun grafikleri olabilecek en yüksek seviyedeyken (sıvı soğutucu var) bu değerler normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ah biri cevap verse

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,921
İsim
Mehmet Aslan
merhabalar ryzen 7 5700x işlemci rtx 4060 ekran kartına sahibim işlemcim nvidia göstergesine göre %30 larda gezerken ekran kartım %90 larda delta force oynuyorum en yüzksek ayarlarda normalmidir birde işlemci %30 gösteriyor fakat 80 90 derecelere çıktığı oldu oyun grafikleri olabilecek en yüksek seviyedeyken (sıvı soğutucu var) bu değerler normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ah biri cevap verse
%30 kullanımda 80-90 derece yüksek , hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?
Ekran kartı kullanımın yüksek olması iyi bir şey , normali odur.

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa özgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%30 kullanımda 80-90 derece yüksek , hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?
Ekran kartı kullanımın yüksek olması iyi bir şey , normali odur.
https://gametechpc.com/gametech-hydra-ahd240mm-argb-sivi-sogutma-sistemi-2/ kasanı üstü kapalı kapalı derken 5-7 cm boşluk var üstünde dolap var o yüzden olabilirmi birde akvaryum kasa şuan mesela yazı yasarken 45-50 arası bana normal olduğunu söylediler bu sıcaklıkların bide anlamadığım sıvı soğutucu içerdeki sıcak havayı neden dışarı yani radyatöre üflüyor tam tersi soğuk havayı radyatöre üflemesi gerekmezmi mantıken (sıvı soğutucu kasanın üstünde)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,921
İsim
Mehmet Aslan
https://gametechpc.com/gametech-hydra-ahd240mm-argb-sivi-sogutma-sistemi-2/ kasanı üstü kapalı kapalı derken 5-7 cm boşluk var üstünde dolap var o yüzden olabilirmi birde akvaryum kasa şuan mesela yazı yasarken 45-50 arası bana normal olduğunu söylediler bu sıcaklıkların bide anlamadığım sıvı soğutucu içerdeki sıcak havayı neden dışarı yani radyatöre üflüyor tam tersi soğuk havayı radyatöre üflemesi gerekmezmi mantıken (sıvı soğutucu kasanın üstünde)
Eciş bücüş soğutucuları alıyorsunuz sonra işlemcim ısınıyor , ısınır tabi :D Şuna vereceğin parayla kaliteli bir kule tipi alsan serin serin kullanırsın. Bu arada kasanın üstü kapalıysa tabi baya etkisi olur sıcaklığa , yeterli boşluk olmadığı için radyatör yeteri kadar hava çekemiyor olabilir. Kasanın konumunu değiştir.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Eciş bücüş soğutucuları alıyorsunuz sonra işlemcim ısınıyor , ısınır tabi :D Şuna vereceğin parayla kaliteli bir kule tipi alsan serin serin kullanırsın. Bu arada kasanın üstü kapalıysa tabi baya etkisi olur sıcaklığa , yeterli boşluk olmadığı için radyatör yeteri kadar hava çekemiyor olabilir. Kasanın konumunu değiştir.
2000 + lira verilir mi cidden ona ya yazık :D 4 bin TL verenler bile görüyorum o paralara noctua alırım keyfime bakarım :D Veya thermaltake peerless asasin'ler var 1500 1600 e cillop gibi soğutuyorlar milleti sıvı soğutucu rgb diye iyi uyutuyorlar maşallah :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,921
İsim
Mehmet Aslan
2000 + lira verilir mi cidden ona ya yazık :D 4 bin TL verenler bile görüyorum o paralara noctua alırım keyfime bakarım :D Veya thermaltake peerless asasin'ler var 1500 1600 e cillop gibi soğutuyorlar milleti sıvı soğutucu rgb diye iyi uyutuyorlar maşallah :D
ekranı olduğu için aldığına yemin edebilirim :kekw:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

M€M0L!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa özgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben almadım hazır sistem içerisinde geldi tabii ki para vermezdim buna değiştirebilseydim değiştirirdim ayrıyetten alcak olsam 360mm almak varken niye 240 alıyım ayrıyetten değiştirmeyi düşünüyorum https://www.akakce.com/islemci-sogu...b-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,238951829.html bu iyi mi?

Son düzenleme:
Top Bottom