Neler Yeni

DeLUX Fare alanlar, memnun musunuz?

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Bütçe varsa ajazz aj199 alınız

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Kral çok teşekkür ederim. Eğer kabloluda fare kusursuz çalışıyorsa ben de sipariş vereyim ve forumda önereyim.
Kablolu hali bile fiyatına göre bedava sayılacak kadar ucuz.
Bir de birisi farenin skatezlerinde koruma bandı olduğunu söylemişti galiba, kontrol ettin mi?
kardeşim 23:46 gibi takmiştim kabloyu saat 01:19 yaklaşık 1.30 saattir kullandım herhangi bir sapma yok ama bence biraz daha zaman gerekli diye düşünüyorum kablosuz iken de öyle hep olmuyordu zaten

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
kardeşim 23:46 gibi takmiştim kabloyu saat 01:19 yaklaşık 1.30 saattir kullandım herhangi bir sapma yok ama bence biraz daha zaman gerekli diye düşünüyorum kablosuz iken de öyle hep olmuyordu zaten
Eğer yarın da fareyi kablolu kullanıp akşama kadar sorun yaşayıp yaşamadığınızı test edebilir misiniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,182
İsim
Murat Orhan

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Naptın kral? Nasıl gidiyor kablolu kullanımda? Hiç oyun falan girdin mi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
şuana kadar olmadı
Valla alasım var şu an elimdeki fare aylardır çift tıklıyor, bezdirdi. DeLUX'un da siyahı stoklarda yok ama. Beyaz da istemiyorum ama mecbur beyazını alıcam alırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla alasım var zaten. 3327 sensör 20 milyon omronlu fareler bu fiyatta geziniyor. Çok fahiş fiyatlar.
Birisi çıkıp kablolu şekilde saatlerce oynadım, kablosuzda olduğu gibi kabloluda fare sapıtmıyor, kablolu kullanımı sorunsuz dese alacağım.

Son düzenleme:

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Valla alasım var şu an elimdeki fare aylardır çift tıklıyor, bezdirdi. DeLUX'un da siyahı stoklarda yok ama. Beyaz da istemiyorum ama mecbur beyazını alıcam alırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla alasım var zaten. 3327 sensör 20 milyon omronlu fareler bu fiyatta geziniyor. Çok fahiş fiyatlar.
Birisi çıkıp kablolu şekilde saatlerce oynadım, kablosuzda olduğu gibi kabloluda fare sapıtmıyor, kablolu kullanımı sorunsuz dese alacağım.
kardeşim kabloluda yine devam ettim ama sapma olmadı bilmiyorum kablosuzda oluyor galiba yada senin bahtına denk gelmedi ama hiç olmadı haberin olsun

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
kardeşim kabloluda yine devam ettim ama sapma olmadı bilmiyorum kablosuzda oluyor galiba yada senin bahtına denk gelmedi ama hiç olmadı haberin olsun
Oyun falan oynadın mı reis?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
evet sapma yapmadı ama dediğim gibi kablosuzda ikende öyle dakka başı yapmıyor yani
Reis şimdi sipariş verdim ama gene de sormak istiyorum. Hala kabloyla mı kullanıyorsun? Dünden bu yana hiç sapma yaptı mı?

Son düzenleme:
Top Bottom