Neler Yeni

DeLUX Fare alanlar, memnun musunuz?

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Reis şimdi sipariş verdim ama gene de sormak istiyorum. Hala kabloyla mı kullanıyorsun? Dünden bu yana hiç sapma yaptı mı?
Evet kabloyla oynadım dün. Bugün sabah çıkarmıştım. Bir sapma yok kardeşim

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Evet kabloyla oynadım dün. Bugün sabah çıkarmıştım. Bir sapma yok kardeşim
Anladım. Benimkinde de kablolu kullanımda bir sıkıntı çıkmazsa full kabloyla kullanacağım. 500 liralık fiyatıyla kablolu hali bile bedava.
Kablosu 2 metre var mıdır?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben aldım aslında güzel fare 3 bağlantı ile kulllanımı iyi oluyor sensörde belki bir tık sorun olabilir veya benim üzerinde bulundurduüum zemindenmi bilmiyorum ama daha önceki kabnlolu mouse da böyle bir şey yapmamıştı ne gibi bir şey dediğinizi duyar gibiyim :D

Bazen fare birden yön değiştiriyor gibi oluyor yani örnek verirsek karakteriniz ile yürüyorsunuz normal şekilde yönünüz düz istikamette iken birdfen bire yönünüz havaya olabiliyor bu sorun bazen tekrar ediyor onun haricinde bir sorun yok gibi

YT'de aynı sorunu yaşayan birini buldum. Eğer kablolu kullanımda böyle sorunlar yaşanmazsa kablolu kullanacağım.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük

YT'de aynı sorunu yaşayan birini buldum. Eğer kablolu kullanımda böyle sorunlar yaşanmazsa kablolu kullanacağım.
geldi mi kargo kardeşim ?

aynen bu hata ama bende hiç kendiğilinden tuşa basma yapmadı

farenin kablosunu yazamadım dün 1.2 metre falan şuan baktım

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
geldi mi kargo kardeşim ?

aynen bu hata ama bende hiç kendiğilinden tuşa basma yapmadı

farenin kablosunu yazamadım dün 1.2 metre falan şuan baktım
Yok usta 18'inde gelecek diye gözüküyor. 1.2 metre olması kötüymüş ya. 2 metre lazım bana. 1.2 kurtarmıyor :/
Type-C mi farenin girişi yoksa micro usb mi reis? Resimde type-c gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Yok usta 18'inde gelecek diye gözüküyor. 1.2 metre olması kötüymüş ya. 2 metre lazım bana. 1.2 kurtarmıyor :/
Type-C mi farenin girişi yoksa micro usb mi reis? Resimde type-c gibi gözüküyor.
type-c

Başka kabloda kullanabilirsin illa bunu kullanmana gerek yok uzun kabnlo al bir tane yada varsa onu kullan (usb-a dan type-c ye)

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
type-c

Başka kabloda kullanabilirsin illa bunu kullanmana gerek yok uzun kabnlo al bir tane yada varsa onu kullan (usb-a dan type-c ye)
Aga sen niye peki sensör sapma yapmasına rağmen kablosuz kullanmaya devam ediyorsun?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
çok takmam zaten aham bir oyuncu değilim girerim oynarım öylesine kablosuz rahat oluyor
Usta internette kablolu bağlantı olmadığını söylemişler de, sen alıcıyı bilgisayardan çıkartıp mı kabloyla bağlantı yaptın yoksa alıcı hala bilgisayara takılı mıydı? Alıcısız kabloyla çalışıyor mu yani? Eğer sen alıcı takılıyken kabloyla bağladıysan o hala alıcıya bağlanıyordur.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Usta internette kablolu bağlantı olmadığını söylemişler de, sen alıcıyı bilgisayardan çıkartıp mı kabloyla bağlantı yaptın yoksa alıcı hala bilgisayara takılı mıydı? Alıcısız kabloyla çalışıyor mu yani? Eğer sen alıcı takılıyken kabloyla bağladıysan o hala alıcıya bağlanıyordur.
onlat iyi bakmamışlar kardeşim altta düğme var ona basacaksın mavi ısıkla geciş yapıyor diger modlara en sonda bir kere daha basıyorsun bu sefer hic ısık yanmıyor mavi ısık sonuyor o zaman kablolu baglantı aktif demektir.

dongle olmadan denedim ben sadece kabloyla

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
onlat iyi bakmamışlar kardeşim altta düğme var ona basacaksın mavi ısıkla geciş yapıyor diger modlara en sonda bir kere daha basıyorsun bu sefer hic ısık yanmıyor mavi ısık sonuyor o zaman kablolu baglantı aktif demektir.

dongle olmadan denedim ben sadece kabloyla
Anladım reisim, çok sağ ol valla kaç gündür soru sorup duruyorum sabırla cevaplıyorsun. :D

Top Bottom