Neler Yeni

Delux M800 Ultra 2000TL değer mi??

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Öyle abartılacak bi ağırlık yok genel de fps oynuyorum gayet iyi geri ödeme kampanyasın'dan yararlandım 2 hafta sürdü sürmedi para hesabıma yattı kalite farkı anlatılmaz deluxu elime alınca bu çöp mouse o parayı nasıl verdim dedim geldiği gibi asusu sipariş verdim deluxu iade ettim 2 ürün de aynı fiyata geldi :D
cop mouse ? :)

Bayramdurmus

80+ Bronze

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Rica ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kullanıyorsun ama övmeye gerek yok çöp ki ne çöp arkadaşın dediği gibi leğen plastiği dadasadsasdsda
KUllanıyorum dıye ovmuyorum ıyı oldugu ıcın ovuyorum 55 gram mouse zaten malzemeyı neyden beklıyodun celık falanmı :)

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Rica ederim hocam

Tamam kullanıyorsun ama övmeye gerek yok çöp ki ne çöp arkadaşın dediği gibi leğen plastiği dadasadsasdsda
Hocam acayip aklıma takıldı bir kaç forumdada tartışmışlar bu gaming gen sitesinde satışta olan mouseda v2 ibaresi var acaba bu geri ödemede sıkıntı oluyor mu? (tabii gaming genden aldıysanız)

Bayramdurmus

80+ Bronze
KUllanıyorum dıye ovmuyorum ıyı oldugu ıcın ovuyorum 55 gram mouse zaten malzemeyı neyden beklıyodun celık falanmı :)
:D abartılacak bi ağırlık değil 2 mousu'da aynı anda deneyimledim sen deneyimledin mi?

Hocam acayip aklıma takıldı bir kaç forumdada tartışmışlar bu gaming gen sitesinde satışta olan mouseda v2 ibaresi var acaba bu geri ödemede sıkıntı oluyor mu? (tabii gaming genden aldıysanız)
Hocam fark etmiyor geri ödemesi mevcut

Ekler

• IMG_4089.jpeg
    IMG_4089.jpeg
    1.3 MB · Hit: 58

Palo DAYI 👑

80+ Gold
:D abartılacak bi ağırlık değil 2 mousu'da aynı anda deneyimledim sen deneyimledin mi?

Hocam fark etmiyor geri ödemesi mevcut
deneyımlemedım ama gommenın anlamı yok asus rog serısı bır mouse bız zahmet malzeme kalıtesınde one cıksın
onun dısında asus bıraz daha buyuk gorunuyor ve kucuk elı olan ıcın problem yasatabılır
ustelık gerı odemesı olmasa ıkısı aynı klasmanda degıl zaten :)

Bayramdurmus

80+ Bronze
deneyımlemedım ama gommenın anlamı yok asus rog serısı bır mouse bız zahmet malzeme kalıtesınde one cıksın
onun dısında asus bıraz daha buyuk gorunuyor ve kucuk elı olan ıcın problem yasatabılır
ustelık gerı odemesı olmasa ıkısı aynı klasmanda degıl zaten :)
Ben şuana bakarım 2 mouse aynı fiyata geliyor mu geliyor kalite olarak fark var mı var el yapısı 15 yaşında kardeşim bile çok rahat kullanıyor :D deluxu kullanmak için kız gibi küçük ele ihtiyaç var diğer türlü parmaklar sığmıyor çok küçük

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben şuana bakarım 2 mouse aynı fiyata geliyor mu geliyor kalite olarak fark var mı var el yapısı 15 yaşında kardeşim bile çok rahat kullanıyor :D deluxu kullanmak için kız gibi küçük ele ihtiyaç var diğer türlü parmaklar sığmıyor çok küçük
suan ıcın mantıklı evet
bende delux den memnunum 1500 kusura gelmıs ban bende ona bakarım :)

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
Gladius baya iyi duruyor ama ağır gibi geldi sanki bana biraz

Bayramdurmus

80+ Bronze
suan ıcın mantıklı evet
bende delux den memnunum 1500 kusura gelmıs ban bende ona bakarım :)
Bana da 1500'e gelmişti 100 küsüre'de 4k alıcısı geldi duruyor öyle

Gladius baya iyi duruyor ama ağır gibi geldi sanki bana biraz
Bana normal bilmiyorum siz daha önce ne kullandınız ben darmoshark m3 kullandım o da çok hafifti ondan geçtim ağırlık hissetmedim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bana da 1500'e gelmişti 100 küsüre'de 4k alıcısı geldi duruyor öyle

Bana normal bilmiyorum siz daha önce ne kullandınız ben darmoshark m3 kullandım o da çok hafifti ondan geçtim ağırlık hissetmedim
delux den bahsedıyosan 4k dongle bendede var aynı fıyattan almısız alıexprestenmı aldın sende :)

delux den bahsedıyosan 4k dongel bendede var aynı fıyattan almısız alıexprestenmı aldın sende :)
hatta bana belese geldı gerı odemesını aldım

Bayramdurmus

80+ Bronze
delux den bahsedıyosan 4k dongle bendede var aynı fıyattan almısız alıexprestenmı aldın sende :)

hatta bana belese geldı gerı odemesını aldım
Evet ali'den aldım duruyor öyle :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,098
Üyeler
163,945