Bayramdurmus
80+ Bronze
Oluyor bazen sorgusuz iade ediyorlar parayıaga orda bır mevzu dondu bende belese geldı bana
Oluyor bazen sorgusuz iade ediyorlar parayıaga orda bır mevzu dondu bende belese geldı bana
yok la oyle degıl dongle bende calısmadı daha dogrusu sureklı kopma oluyodu satıcya yazdım vıdeo ıstedı attım bende , sonra kod verıcez bedavadan tekrar sıparıs gecın gonderelım dedıler ama kod ıse yaramadı , iade ıstedım urunu gondereyımmı dedım yok kalsın ıade ıslemını baslatıcaz dedıler baslattılarda sonra aradan bırkac gun gectı dongle bosta duruyodu tekrar denıyım dedım usb2.0 da takılıydı 3.0 a taktım bıde baktımkı sorunsuz calısıyor hemen satıcıya saorunu cozdugumu ve ıade ıslemı ıptal edebıleceklerını soyledım onlarda hayır urun sızde kalabılır ıade surecını ıptal etmıceklerını sadece urun ıcın yorum yapmamı soyledıler bende sasırdım la adamlar harbı bılerek bedavaya verdılerOluyor bazen sorgusuz iade ediyorlar parayı
Evet hocam hayırlı olsun doğru bi seçimanladığım kadarıyla gaming genden almışsın eyvallah kral bende gece siparişi geçicem asusa