Neler Yeni

Delux m800 ultra kullananlar yardım edebilir mi

MHMMT01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Özcan
Amazon üzerinden delux m800 ultra aldım gelir gelmez denedim fakat bluetooth ile bağlanamadım. Acaba şarjı tamamen doldurmak mı gerekiyor

MHMMT01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
type c kablolu BT modu ve wireless modu var fakat ben type c harici bağlantı kuramadım aslında nasıl yapıldığını bilmiyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Knk driveri yükle mouse guncelle

xaci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Xaci
Eğer driverlerin olduğu yere bakarsan orda 1k versiyon ve 4 k versiyon var onların içinde nasıl eşleştirme yapman gerektiğini gösteriyor bide dongle nerden aldın bende normal 1k Lık versiyon var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
rüzgar ates
hocam bende yeni aldım bugün elime geldi aynı sorun bendede var çözüdünz mü çözdüyseniz lütfen yardımcı olurmusunuz

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hocam bende yeni aldım bugün elime geldi aynı sorun bendede var çözüdünz mü çözdüyseniz lütfen yardımcı olurmusunuz
type c kablolu BT modu ve wireless modu var fakat ben type c harici bağlantı kuramadım aslında nasıl yapıldığını bilmiyorum
driver güncelleyince aynı sorun bendede çıktı . çözümü ise usb dongleını pcden çıkar ve kabloda bağlı olmayacak . sonra 2.4 moduna al ve dp yazan tuşa basılı tut. yeşil ışık hızlı hızlı yanıp sönene kadar. sonra tuşu bırak ve usb dongle 'ını usb portuna bak. yine çalışmazsa aynı şey başka bir portta yap . ben denedim oldu .

omerk_k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Kaan
Selamun aleyküm ben de delux m800 ultra almıştım bu ay fakat bir sorum olacak. Scroll düğmesinin altına ki yani farenin üstünde ki ışık sizde sürekli yanıyor mu? Bende hiç yanmıyor ilk kutudan çıkardığımda böyle değildi. %30 şarjı var farenin fakat ışığı yanmıyor. Ayrıca 2.4hz küçük dongle ı kasaya taktığımda valo vs gibi oyunlarda takılma yaşıyordum fakat kabloyu dongle a takıp farenin dibine getirince sorun kalmadı bal gibi akıyor. Sizde de böyle mi?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Selamun aleyküm ben de delux m800 ultra almıştım bu ay fakat bir sorum olacak. Scroll düğmesinin altına ki yani farenin üstünde ki ışık sizde sürekli yanıyor mu? Bende hiç yanmıyor ilk kutudan çıkardığımda böyle değildi. %30 şarjı var farenin fakat ışığı yanmıyor. Ayrıca 2.4hz küçük dongle ı kasaya taktığımda valo vs gibi oyunlarda takılma yaşıyordum fakat kabloyu dongle a takıp farenin dibine getirince sorun kalmadı bal gibi akıyor. Sizde de böyle mi?
Kasanin mesafesi çokmu uzak driviri indirdinizmi

omerk_k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Kaan
Kasanin mesafesi çokmu uzak driviri indirdinizmi
Yoo kasa mesafesi 1 metre falan fareyle arası. Ben 2.4hz çakışma olayından şüphelendim açıkçası çünkü bozuk olsaydı kabloyla uzatıcıya bağladığımda da çalışmazdı herhalde. Işık olayı nasıl sizde onu çok merak ediyorum. Işığı sürekli yanıyor mu? Scroll tuşunun altında ki.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yoo kasa mesafesi 1 metre falan fareyle arası. Ben 2.4hz çakışma olayından şüphelendim açıkçası çünkü bozuk olsaydı kabloyla uzatıcıya bağladığımda da çalışmazdı herhalde. Işık olayı nasıl sizde onu çok merak ediyorum. Işığı sürekli yanıyor mu? Scroll tuşunun altında ki.
Surekli yanmıyor bitmeye yakın yanıyor ama tam kac oldugunuda yanıyor hiç bakmadım bide şarjdayken yanıyor dolunca kapaniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,930
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead