o wireless değil mi?Amazon üzerinden delux m800 ultra aldım gelir gelmez denedim fakat bluetooth ile bağlanamadım. Acaba şarjı tamamen doldurmak mı gerekiyor
hocam bende yeni aldım bugün elime geldi aynı sorun bendede var çözüdünz mü çözdüyseniz lütfen yardımcı olurmusunuz
driver güncelleyince aynı sorun bendede çıktı . çözümü ise usb dongleını pcden çıkar ve kabloda bağlı olmayacak . sonra 2.4 moduna al ve dp yazan tuşa basılı tut. yeşil ışık hızlı hızlı yanıp sönene kadar. sonra tuşu bırak ve usb dongle 'ını usb portuna bak. yine çalışmazsa aynı şey başka bir portta yap . ben denedim oldu .type c kablolu BT modu ve wireless modu var fakat ben type c harici bağlantı kuramadım aslında nasıl yapıldığını bilmiyorum
Kasanin mesafesi çokmu uzak driviri indirdinizmiSelamun aleyküm ben de delux m800 ultra almıştım bu ay fakat bir sorum olacak. Scroll düğmesinin altına ki yani farenin üstünde ki ışık sizde sürekli yanıyor mu? Bende hiç yanmıyor ilk kutudan çıkardığımda böyle değildi. %30 şarjı var farenin fakat ışığı yanmıyor. Ayrıca 2.4hz küçük dongle ı kasaya taktığımda valo vs gibi oyunlarda takılma yaşıyordum fakat kabloyu dongle a takıp farenin dibine getirince sorun kalmadı bal gibi akıyor. Sizde de böyle mi?
Yoo kasa mesafesi 1 metre falan fareyle arası. Ben 2.4hz çakışma olayından şüphelendim açıkçası çünkü bozuk olsaydı kabloyla uzatıcıya bağladığımda da çalışmazdı herhalde. Işık olayı nasıl sizde onu çok merak ediyorum. Işığı sürekli yanıyor mu? Scroll tuşunun altında ki.Kasanin mesafesi çokmu uzak driviri indirdinizmi
Surekli yanmıyor bitmeye yakın yanıyor ama tam kac oldugunuda yanıyor hiç bakmadım bide şarjdayken yanıyor dolunca kapaniyorYoo kasa mesafesi 1 metre falan fareyle arası. Ben 2.4hz çakışma olayından şüphelendim açıkçası çünkü bozuk olsaydı kabloyla uzatıcıya bağladığımda da çalışmazdı herhalde. Işık olayı nasıl sizde onu çok merak ediyorum. Işığı sürekli yanıyor mu? Scroll tuşunun altında ki.