Neler Yeni

Deluxe 7A-RTX3070Ti vs ModArt-M1, Hangisi daha iyi?

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
ben olsam modart m1 alırdım sıstem efso geldı bana gore cok ıyı yanı (y)
ben 5600x + 3070 + 32 ram sıstem topladım vatan dan 6 ay once 22k dı bu fıyata dıbımız dustu açıkçası kredı kartı lımıdım olsa alacam 1 tanede fazla dan sıstem dursun kenerda o derece 😂😂

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
ben olsam modart m1 alırdım sıstem efso geldı bana gore cok ıyı yanı (y)
ben 5600x + 3070 + 32 ram sıstem topladım vatan dan 6 ay once 22k dı bu fıyata dıbımız dustu açıkçası kredı kartı lımıdım olsa alacam 1 tanede fazla dan sıstem dursun kenerda o derece 😂😂
Büyük ihtimal iade edicem ama sistem elime gelmedi bayramdan dolayı hala şubede direk gondericem sistem bitmez veya fiyatı artmaz ise oyle yapicam gibi duruyor

Flamesa

80+ Silver
Iki sisteminde şu piyasada pahalı olduğunu düşünüyorum. Tek tek toplayınca bile 16170₺'ye şöyle bir sistem toplanabiliyor. Indirim bekleyip daha ucuza bile toplanabilir.

Ekran kartı bugün 9200₺'den stoktaydı, o fiyatı baz aldım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Iki sisteminde şu piyasada pahalı olduğunu düşünüyorum. Tek tek toplayınca bile 16170₺'ye şöyle bir sistem toplanabiliyor. Indirim bekleyip daha ucuza bile toplanabilir.

Ekran kartı bugün 9200₺'den stoktaydı, o fiyatı baz aldım.
Diğerinde ki parçalar daha kaliteli ve hoş thermqltake toughram var ve p5 M2 var ayrıca kasa mesh ve geniş anakart ATX bir anakart ve gamerock var

Flamesa

80+ Silver
Diğerinde ki parçalar daha kaliteli ve hoş thermqltake toughram var ve p5 M2 var ayrıca kasa mesh ve geniş anakart ATX bir anakart ve gamerock var
Görüntü istiyorsanız evet toughram ve gamerock mantıklı olabilir. B550m-plus gayet güzel bir anakart. En ucuz fiyatı hepsiburadada olan A2000 vardı ondan bunu seçtim indirim olacağından. Kasa konusunda haklısınız, 1500 liraya daha güzel bir kasa ve psu bulunur.

Parçalar değiştirilir onda sorun yok. Demek istediğim tek tek toplayınca bu fiyata şuanda sistem toplanabiliyor. Normalde tek tek toplayınca sistem fiyatının yanına bile yaklaşamıyordun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Görüntü istiyorsanız evet toughram ve gamerock mantıklı olabilir. B550m-plus gayet güzel bir anakart. En ucuz fiyatı hepsiburadada olan A2000 vardı ondan bunu seçtim indirim olacağından. Kasa konusunda haklısınız, 1500 liraya daha güzel bir kasa ve psu bulunur.

Parçalar değiştirilir onda sorun yok. Demek istediğim tek tek toplayınca bu fiyata şuanda sistem toplanabiliyor. Normalde tek tek toplayınca sistem fiyatının yanına bile yaklaşamıyordun.
Evet piyasa yavaş yavaş düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,879
Üyeler
166,099
Son üye
xlqs47
Top Bottom