levon
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 217
- İsim
- Levon Turaç
Öncelikle teşekkür ederim sağol.Değilsin tam bir fp idi fiyatına göre zorlamaya gerek yok adam fiyatına göre iyi sistem yapmış o fiyata ŞUANLIK yoktu ilerisini bilemem @levon eline sağlık hocam
Valla elimizden geleni yaptık. Stok yok diye sistemde kusur arayanlar başladı ama biz şu an aynı sistemi devam ettirebilir miyiz diye plan yapıyoruz. Diğer bileşenlerde stok var tek eksik ekran kartı.
Şu an bu sistemin stoğu bitti diye laf edenler umarım stoğu tekrar getirdiğimizde sisteme sahip olamazlar diye Allaha Dua ediyorum. O kadar net yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba çok doğru haklı bir isyan sonuna kadar hak veriyorum.Sistem fena değildi alınabilirdi fakat niye beyaz ekran kartı kullanmış yada kullaniyorsa en azından beyaz kasa beklerdim
Ama elde olan 3070 ti stoğu belli idi ilk baş aynı kasanın yani 4000X RGB nin beyazını koyacaktık malesef beyaz kasa da stok çok azdı. İlk baş dedik beyaz yapalım sonra siyaha çeviririz fakat oda etik olmaz.
Beyaz kasa ile alamayanlar küfür ederdi arkamızdan.
O yüzden hiç insanların aklını bulandırmayıp stoklar dahilinde mümkün olan ve fiyatı en aşağıya çekecek şekilde şekilde sunmak daha mantıklı idi
Son düzenleme: