Neler Yeni

Deneme Sürümü Yükseltme

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Arkadaşlar selam itopyadan bilgisayarım deneme sürümü ile geldi. 30 gün sonra sona erecek bende şunu sormak istiyorum.
Windows ile ilgili word powerpoint vb pek işim yok oyun oynayacağım için windowsun en uygun sürümünü almak istiyorum. Sanırım bu da windows 10 home , bu ürün anahtarını nereden alabilirim internette görüyorum bazısı 20 tl bazısı 50 tl oem gibi şeyler yazıyor sınırsız kullanım falan. Ben nereden satın alabilirim deneme sürümünden windowsa geçmek için ürün anahtarı girmem yeterli mi satın aldıktan sonra bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Anahtarı girmeniz Yeterli hocam. Gittigidiyordan alabilirsiniz :)

Efe_Tkn

80+ Bronze
Arkadaşlar selam itopyadan bilgisayarım deneme sürümü ile geldi. 30 gün sonra sona erecek bende şunu sormak istiyorum.
Windows ile ilgili word powerpoint vb pek işim yok oyun oynayacağım için windowsun en uygun sürümünü almak istiyorum. Sanırım bu da windows 10 home , bu ürün anahtarını nereden alabilirim internette görüyorum bazısı 20 TL bazısı 50 TL oem gibi şeyler yazıyor sınırsız kullanım falan. Ben nereden satın alabilirim deneme sürümünden windowsa geçmek için ürün anahtarı girmem yeterli mi satın aldıktan sonra bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

gel verim OK BOOMER#8793

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Bu gayet iyi hocam. Sorun çıkarsa ki çıkacağını sanmam :) satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. Üstelik pro

Ekler

• 20200619_145138.jpg
    20200619_145138.jpg
    321.6 KB · Hit: 77

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows ile ilgili word powerpoint vb pek işim yok oyun oynayacağım için windowsun en uygun sürümünü almak istiyorum. Sanırım bu da windows 10 home , bu ürün anahtarını nereden alabilirim internette görüyorum bazısı 20 TL bazısı 50 TL oem gibi şeyler yazıyor sınırsız kullanım falan. Ben nereden satın alabilirim deneme sürümünden windowsa geçmek için ürün anahtarı girmem yeterli mi satın aldıktan sonra bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Windows Home'lar pahalı pro almanız daha uygun olacaktır. Aradaki farkı hiç bir şekilde hissetmesiniz.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Bi sorun çıkmıyor bu sabah eşim aldı. 45 dakika içinde geldi.
Hocam zaten sorun çıkacağını sanmam diye bilerek söyledim. Zaten çıksa bile iletişime geçin ve yeni gönderiyorlar.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
Metehan Akyalı
Hocam zaten sorun çıkacağını sanmam diye bilerek söyledim. Zaten çıksa bile iletişime geçin ve yeni gönderiyorlar.
Destek çıkmak adına arkadaşada yardımcı olması için fikir vereyim demiştim ekstradan :D

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum :) Yeri değil fakat bios güncellemesi hakkında bilginiz var mı ? Asus prime b450 mk anakartım var birisi usb den yap diyor biri başka bir şey bıosa gir diyor anlamadım :(

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Teşekkür ediyorum :) Yeri değil fakat bios güncellemesi hakkında bilginiz var mı ? Asus prime b450 mk anakartım var birisi usb den yap diyor biri başka bir şey bıosa gir diyor anlamadım :(
Sağlıklı olanı, biostan güncellemen, ancak windows kurmadan yapmanda fayda var. Diğer türlü de yapabilirsin ancak antik kuntik hatalar verebilir windows.

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Sağlıklı olanı, biostan güncellemen, ancak windows kurmadan yapmanda fayda var. Diğer türlü de yapabilirsin ancak antik kuntik hatalar verebilir windows.
Ben tam olarak nasıl kurabilirim onu sordum itopya update atıp mı getiriyor. Eğer atmıyorsa ben nasıl bios update yapacağım.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Hangi sistemi aldın hocam?

Alvares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Gencer Murat Sonlu
Ben tam olarak nasıl kurabilirim onu sordum itopya update atıp mı getiriyor. Eğer atmıyorsa ben nasıl bios update yapacağım.
Aslında çok basit bir işlem normal şartlarda bios update i yapışıyor, yogunluk kaynaklı unutulmuş olsa da. İlgili markanın sitesinden güncel biosu alıp pc acılırken, bios a girerek kurman anlatım vvideoları var. Anakartın asus ve msi ise çok daha kolay arayüzleri ile rahatça yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom