Neler Yeni

Denetim Masası Ryzen Master SDK Nedir?

Kullanmadığım MSI Command Center yazılımını kaldırırken fark ettim bunu. Normalde Ryzen Master'ı biliyorum, fakat ben yüklemedim öyle bir şey. Sizde de var mı bu?
rYZEN MASTERSDK.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,857
İsim
Emre Zengin
Kullanmadığım MSI Command Center yazılımını kaldırırken fark ettim bunu. Normalde Ryzen Master'ı biliyorum, fakat ben yüklemedim öyle bir şey. Sizde de var mı bu?Alıntıyı görüntüle
MSI Center yüklerken yüklendi büyük ihtimalle. Overclock programı diye biliyorum sil gitsin. Yanlışım yoksa yaptığın ayarlar sonucu Windows'u çökertebiliyordu.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI Center yüklerken yüklendi büyük ihtimalle. Overclock programı diye biliyorum sil gitsin. Yanlışım yoksa yaptığın ayarlar sonucu Windows'u çökertebiliyordu.
Hocam aratıyorum çıkmıyor, ayrıca daha önce bunun üzerinden OC falanda yapmadım zaten, Command Center silinirken gitseymiş iyiymiş. Daha evvelde duruyordu hep Denetim Masasında bu MASTER SDK.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca beraber yüklenmiş olamaz, yüklenme tarihleri farklı duruyor çünkü

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,857
İsim
Emre Zengin
Hocam aratıyorum çıkmıyor, ayrıca daha önce bunun üzerinden OC falanda yapmadım zaten, Command Center silinirken gitseymiş iyiymiş. Daha evvelde duruyordu hep Denetim Masasında bu MASTER SDK.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca beraber yüklenmiş olamaz, yüklenme tarihleri farklı duruyor çünkü
Yanlışlıkla sen yüklemiş olabilir misin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,857
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,857
İsim
Emre Zengin
Bende yok hocam. Sen indirmiş olabilirsin. Varsayılan olarak kimsede yüklü gelmiyor diye geliyorum.
Belkide Command Center'dan sonra indirmiş olabilir.
Hocam o değilde, şu Resizable Bar'ı hâla açamadım bi şey olacak diye😃

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,857
İsim
Emre Zengin
Şöyle diyeyim Ryzen 5 Pro 3400G ile çalışacak mı diye ben bile açıp denedim. Desteği olmadığı için ayar devre dışıydı. Gene bir sorun yaratmadı.

Şöyle diyeyim Ryzen 5 Pro 3400G ile çalışacak mı diye ben bile açıp denedim. Desteği olmadığı için ayar devre dışıydı. Gene bir sorun yaratmadı.
Hocam bende de devre dışı gözüküyor, destek yok mu yani? Zannetmiyorum, tüm bileşenleri araştırdım. Re-Sizable Bar desteği var olarak gözüküyor.

Anakarta'da Re-Size BAR'ı, BIOS üzerinden yazılım desteğiyle kazandırmışlar. Yoksa bende dediğinizi yanlış anlamış olabilirim🙂

DISABLE gözüküyor hocam. Aşağıda fotoğrafta mevcut
20230319_162109.jpg

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Gigabyte Command Center'ı güncelledikten sonra benim bilgisayara da otomatik olarak Ryzen Master programı yüklendi. Bahsettiğiniz program overclock veya undervolt yapmanıza yarıyor. Sisteminizde bulunmasının bir sakıncası yok.

Top Bottom