Neler Yeni

[DENEYIM] GpnTeknoloji Üzerinden Laptop Alışverişi ( Hepsiburada )

xTURANN

80+ Silver
29.08.2023 Tarihinde Hepsiburada Üzerinden GpnTeknoloji firmasından verdiğim Laptop Siparişi 1.09.2023 Tarihi itibari ile bana ulaştı. ( 30 Ağustos nedeni ile geç geldi.. )

Öncelikle belirtmek isterim, satıcının bir çok sitede hesabı var. N11, Hepsiburada gibi. Sanırım bir de resmi satıcıymış. HP'nin. MSI'da hesabın Instagram adresini takip ediyormuş.
Yani güvenli duruyor.

Ürün bugün elime ulaştığında bi baktım kargo arena yazılı bantlarla bantlanmış. Sonra da bi baktım ki, Arena bilgisayar ya da teknoloji şirketi ürünü gpnteknolojiye gönderniş. Yani satıcı stok yapmıyor, sipariş üzerine firmadan ürünü alıp yolluyor gibi duruyor. Sıkıntı yok. Ürünün kendi kutusu haricinde dışına sağı solu kaplamayan, sadece ortadan 1 tur karton döndürmüşler. Sonra da streçlemişler. Yani kolay kolay bir şey olmaz.

Neyse ürün açtım, sağına soluna baktım. 0 Hata. FreeDOS'u Windows yaptım ve şuan size bu laptoptan yazıyorum. Muhtemelen Ürünün Kendi Sorunu Düşük Ekran Parlaklığı ve Ekran Kartı Kullanılmadığında ( Mux Switch açık değilken veya siz manuel olarak ekran kartını daima çalışacak şekilde ayarlamazsanız. ) Oluşan RENK Sorunu. Renkler soluk.

Kısacası, GpnTeknoloji güvenilir. Tek sıkıntı Hepsiburada 29.999 TL'lik PEŞİN Ödemeye, Size Özel 14 TL'den 1 TL'ye düşen Premium'a geçerseniz Kargonuz Ücretsiz Olur Diyor. Şaka Gibi. Premium almadım ve 30 TL Kargo Ödedim. Dert değil.

Ürün : HP Victus 16 - 4060 / DDR5

Eğer üründen bağımsız HP Victus 16 ile alakalı sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Ekleme : Başka yerde hiç görmediğim özellikler çıktı. Mesela klavye RGB Değil tek renk aydınlatma deniyor ama istediğiniz rengi verebildiğiniz yazmıyor.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mete C. E.
Öncelikle hayırlı olsun, ben bilgilendirme ve konuyu okuyacaklar için sorayım,
1- bilgisayarın giriş çıkışları nelerdir?
2- satın alınan ürün kodu ile gelen ürün kodu birebir aynı mı? örneğin hp victus 16 s0023nt.
3-ekranın tam özellikleri nelerdir?
4-windows 10 veya 11 için sürücüler sorunsuz mu?
hp victus serisinde birebir aynı konfigürasyonda o kadar çok model var ki ama bu bilgiler hiçbir yerde yok.
Mesela hemen her laptopun birebir aynı özellik yazan birisi 30k birisi 36k modelleri var,
farkları, ekran farklı en basiti. Giriş çıkışlar farklı.
Bu nedenle bu şekilde genel bir ürün tanıtımını ürün kodu üzerinden yazarsanız herkese yardımcı olursunuz, sağlıklı günlerde kullanın.
Yaklaşık 1 ay önce bunu aldık, ssd farklı diğer hemen hepsi 512gb. o zaman 33k idi. şu an 34k.
Ve bu ürünün diğerlerinden 3-4k farkı tam olarak nedir halen anlamış değilim. ( o zaman bu fiyatlar yoktu en uygun buydu)

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun, ben bilgilendirme ve konuyu okuyacaklar için sorayım,
1- bilgisayarın giriş çıkışları nelerdir?
2- satın alınan ürün kodu ile gelen ürün kodu birebir aynı mı? örneğin hp victus 16 s0023nt.
3-ekranın tam özellikleri nelerdir?
4-windows 10 veya 11 için sürücüler sorunsuz mu?
hp victus serisinde birebir aynı konfigürasyonda o kadar çok model var ki ama bu bilgiler hiçbir yerde yok.
Mesela hemen her laptopun birebir aynı özellik yazan birisi 30k birisi 36k modelleri var,
farkları, ekran farklı en basiti. Giriş çıkışlar farklı.
Bu nedenle bu şekilde genel bir ürün tanıtımını ürün kodu üzerinden yazarsanız herkese yardımcı olursunuz, sağlıklı günlerde kullanın.
Yaklaşık 1 ay önce bunu aldık, ssd farklı diğer hemen hepsi 512gb. o zaman 33k idi. şu an 34k.
Ve bu ürünün diğerlerinden 3-4k farkı tam olarak nedir halen anlamış değilim. ( o zaman bu fiyatlar yoktu en uygun buydu)
1 - Laptopun sağında güç girişi, 2 usb, 1 hdmi, 1 type c var. Solunda Ethernet girişi 1 usb portu, havalandırma kanalı ve hemen altında kulaklık için 1 adet jak girişi. Başka da bir şey yok.
2 - Ona bakmadım ama özelliklere göre evet aynı.
3 - Ekranın tam özellikleri, 144 Hz, IPS Ekran. Fakat benim TN Panel Monitörüm daha iyi.
4 - Windows 10 kurmadım. Direkt 11 yükledim ve 1 sürücü hariç sorun çıkmadı.
5 - O Kadar fazla configde laptop olmasının sebebi, pil ile alakalı olabilir. Bir çok cihaz 4 Hücreli 70Wh pille gelirken başka cihazlar 6 Hücreli Yanlış Hatırlamıyorsam 83Wh ile geliyor.

Belki bunlar size yardımcı olur.

arturo

80+ Silver
29.08.2023 Tarihinde Hepsiburada Üzerinden GpnTeknoloji firmasından verdiğim Laptop Siparişi 1.09.2023 Tarihi itibari ile bana ulaştı. ( 30 Ağustos nedeni ile geç geldi.. )

Öncelikle belirtmek isterim, satıcının bir çok sitede hesabı var. N11, Hepsiburada gibi. Sanırım bir de resmi satıcıymış. HP'nin. MSI'da hesabın Instagram adresini takip ediyormuş.
Yani güvenli duruyor.

Ürün bugün elime ulaştığında bi baktım kargo arena yazılı bantlarla bantlanmış. Sonra da bi baktım ki, Arena bilgisayar ya da teknoloji şirketi ürünü gpnteknolojiye gönderniş. Yani satıcı stok yapmıyor, sipariş üzerine firmadan ürünü alıp yolluyor gibi duruyor. Sıkıntı yok. Ürünün kendi kutusu haricinde dışına sağı solu kaplamayan, sadece ortadan 1 tur karton döndürmüşler. Sonra da streçlemişler. Yani kolay kolay bir şey olmaz.

Neyse ürün açtım, sağına soluna baktım. 0 Hata. FreeDOS'u Windows yaptım ve şuan size bu laptoptan yazıyorum. Muhtemelen Ürünün Kendi Sorunu Düşük Ekran Parlaklığı ve Ekran Kartı Kullanılmadığında ( Mux Switch açık değilken veya siz manuel olarak ekran kartını daima çalışacak şekilde ayarlamazsanız. ) Oluşan RENK Sorunu. Renkler soluk.

Kısacası, GpnTeknoloji güvenilir. Tek sıkıntı Hepsiburada 29.999 TL'lik PEŞİN Ödemeye, Size Özel 14 TL'den 1 TL'ye düşen Premium'a geçerseniz Kargonuz Ücretsiz Olur Diyor. Şaka Gibi. Premium almadım ve 30 TL Kargo Ödedim. Dert değil.

Ürün : HP Victus 16 - 4060 / DDR5

Eğer üründen bağımsız HP Victus 16 ile alakalı sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Ekleme : Başka yerde hiç görmediğim özellikler çıktı. Mesela klavye RGB Değil tek renk aydınlatma deniyor ama istediğiniz rengi verebildiğiniz yazmıyor.
Arena bilgisayar Türkiye'nin en büyük ithalatçılardan biri zaten aldığın teknolojik çoğu ürünü onlar getiriyor. Hayırlı olsun.

xTURANN

80+ Silver

xTURANN

80+ Silver
GÜNCELLEME :
INC-341FX Kodlu Inca Marka Laptop Soğutucu Aldım. Aslında stand alıcaktım da, 250 - 300 lira standa vermek yerine 406 TL verip hem soğutucu hem stand görevi gören bu ürünü aldım. Stand olarak iyi de soğutmasından pek bir şey beklememek lazım. 140MM Fan 800-1200 RPM Hızında dönüyor.

Neyse geçiyorum.
CS'de en düşük ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 250-300 fps arası sabit veriyor. 400 - 500 Beklerdim ama yeter de artar bile.
CS2'de yüksek ayarlar da 100 - 200fps arası ama 200'e daha yakın bir fps veriyor. Drop oyunun kapalı beta olmasından dolayı bir tık fazla var. Fakat yağ gibi akıyor, görüntü mükemmel.

Yaptığım en büyük TEST ;
GOD OF WAR. Benim için şaheser olan bu oyunda 1050ti ile zar zor 60fps orjinal grafiklerle oynuyordum. Kart ısınmasın diye 40'a bile sabitliyordum FPS'i.. Şimdi ise ULTRA - ULTRA+ Grafiklerde, DLSS En Son Ayarda ( Kalite ) 90 - 120 FPS Alıyorum. Manzaraya Karşı Bakınca da 90'lara düşüyor onun harici savaşlarda 100 altını görmedim.

Laptopun sıcaklık testini merak eden varsa. Isınıyor. Şöyle ki ;
Eğer bir stand veya kitap üzerine koymazsanız fanlar muhtemelen çok iyi hava almaz bu da ısındırır. Laptopta 2x Fan var ve Son Güçleri 5000 RPM. CS ya da God Of War'a girdiğinizde fanları 4000'e çıkartıyor, oyun esnasında 5000 RPM'e yükseltiyor. Laptopun solunda fan kanalları var, oradan bariz sıcak üflüyor ve elinizi 15 saniye sonra rahatsız etmeye başlıyor. Bu sıcaklıklar klavyeye de az da olsa yansıyor.

Kısacası, Bu Laptopu Alırsanız STAND veya SOĞUTUCU Almanız KISMEN ŞART.
1693729732027.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,037
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom