mantıklıOtobüsle denizliye git dönerken motorla dön
Denizliden kastamonuya donar motor başında.Otobüsle denizliye git dönerken motorla dön
Amazon'da gaz tüyü montlarımız mevcuttur. Bilginize.Denizliden kastamonuya donar motor başında.
O zaman şöyle yapalım denizli kastamonu ortası eskişehirde satıcıyla buluşun eskişehirden denizliye motorla gidersin satıcı otobüsle dönerDenizliden kastamonuya donar motor başında.
İmkansız bu.O zaman şöyle yapalım denizli kastamonu ortası eskişehirde satıcıyla buluşun eskişehirden denizliye motorla gidersin satıcı otobüsle döner
Motor nedir ?Kastamonuda yaşıyorum. Denizlide bir motor alacağım. Tır falan buraya kadar getirirmi?
Aldım verdim yapsınlarO zaman şöyle yapalım denizli kastamonu ortası eskişehirde satıcıyla buluşun eskişehirden denizliye motorla gidersin satıcı otobüsle döner
Almak çok mantıklı olmayabilirKastamonuda yaşıyorum. Denizlide bir motor alacağım. Tır falan buraya kadar getirirmi?
Neden imkansız hocam?İmkansız bu.
En mantıklısı budur.Adım 1) kastamonudan transporter ya da transit gibi minibüs kiralanır.
Adım 2) minibüsle denizliye gidilir.
Adım 3) motor satın alınır.
Adım 4) motor minibüse yüklenir.
Adım 5) Kastamonuya dönülür.
Adım 6) tebrikler, motor kastamonuya ulaştı.
cgİmkansız bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Motor nedir ?
reis zaten motor kuzenimin yani oraya gitmeme gerek kalmaz büyük ihtimal.En mantıklısı budur.