Neler Yeni

Öneri Depolama Birimi Alacağım Fikriniz Lazım

Kr0nos6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
515
Dostlarım 500 gb m.2 ssd zaten sistemimde mevcut ve windows oraya ek olarak bir de 1tb hdd var lakin yetersiz. Alacağım depolama biriminin içine oyun,resim,dosya ve benzeri her şeyi koyacağım.
oyunların açılış süresi benim için önemli değil. Sizce sata ssd ya da m.2 almamın bana bir artısı olur mu(dediğim gibi açılış hızına ihtiyacım yok)
yoksa yüksek kapasiteli bir HDD mi alayım?

Bence bi 480 gb ssd veya 1 tb harddisk almak daha mantıklı bütçen nedir?

Dostlarım 500 gb m.2 ssd zaten sistemimde mevcut ve windows oraya ek olarak bir de 1tb hdd var lakin yetersiz. Alacağım depolama biriminin içine oyun,resim,dosya ve benzeri her şeyi koyacağım.
oyunların açılış süresi benim için önemli değil. Sizce sata ssd ya da m.2 almamın bana bir artısı olur mu(dediğim gibi açılış hızına ihtiyacım yok)
M2'e gerek yok bence, benim önerim cyberpunk gibi SSD isteyen oyunlar hariç oyunları HDD'e atarak kullanmanız.

Oyunların açılış suresi önemsiz demişsin ama cidden baya etki ediyor 500 gb m2 ssd nin içinde Windows var sanidim oyun varmi onda
Hız önemsiz depolama önemli diyorsan 1 tb hdd alabilirsin

Bence yüksek kapasiteli HDD ya da Sata SSD alın.

Bana deseler ki 1 TB HDD mi alırsın yoksa aynı paraya 480 GB SSD mi alırsın deseler SSD alırdım reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,741
Üyeler
173,415
Son üye
mustafaula777
Geri