Neler Yeni

Depolamada sürekli küçülme

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
yaklaşık 3 saat önce falan depolamamda 101gb boş alan vardı bu süre boyunca oyun dahi oynamadım sadece internette gezindim. ama şuan 96 gb boş alanım var bu durum sadece bunla kalmıyor birkaç gün önce de oluyordu .Bu alanı ne kaplıyor veya bir sorun mu var m2 ssd kullanıyorum imzamdaki ssd ve windows 11 kullanıyorum

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yaklaşık 3 saat önce falan depolamamda 101gb boş alan vardı bu süre boyunca oyun dahi oynamadım sadece internette gezindim. ama şuan 96 gb boş alanım var bu durum sadece bunla kalmıyor birkaç gün önce de oluyordu .Bu alanı ne kaplıyor veya bir sorun mu var m2 ssd kullanıyorum imzamdaki ssd ve windows 11 kullanıyorum
Hangi tarayiciyi kullanıyorsan çerezler önbellek geçmiş falan temizle yer artıyor

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
temizledim hepsini ama devam ediyor belki temizlememişimdir nasıl sileneceğini söyler misin? Opera GX kullanıyorum
Ayarlar kısmından arat sil diye orada çıkar Chrome da öyle oluyordu Operagx de aynımı bilemiyorum

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Başlat menüsüne Disk Temizleme yazıp entera bas. Açılan sekmede temizlemek istediğin diski seçip tamam de. Karşına detaylı bir bölüm açılacak. Oradan istediğin dosyalara bakıp ne kadar boyutlu olduklarını da görebilirsin.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Başlat menüsüne Disk Temizleme yazıp entera bas. Açılan sekmede temizlemek istediğin diski seçip tamam de. Karşına detaylı bir bölüm açılacak. Oradan istediğin dosyalara bakıp ne kadar boyutlu olduklarını da görebilirsin.
onu da yaptım ama 5 gb azaldı benim asıl isteğim bu azalışı durdurmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Absürt bir şekilde artış oluyorsa malwarebytes taraması yapmanı öneririm.

Top Bottom