Allah yardımcınız olsunYine artçı olyıyor çok şiddetli
Allah yardımcınız olsunYine artçı olyıyor çok şiddetli
hocam rezillikte. yollar kapalı, 7 il yerle bir olmuş, panik havası hakim.. çok zor bir durum.Hala Hatay'a herhangi bir yardım gitmemiş olması cidden üzücü. Tüm yakınlarım Hatay'da soğukta çaresizce bekliyorlar saatlerdir. Rezillik.
bende maddi durumum el verdiğince bağışladım zor bir durum 284 kişi vefat etmiş kim bilir içlerinde kimi bebeklerin/çocukların anneleri babaları vardırBenim gönlümden bişeyler koptu afada bağışladım az olsa bile yinede bağışlayın bi gün oturduğunuz şehirde aynısı olursa başkalarıda sizi düşünür sizde empati yapıp ya bizim başımıza gelseydi diye düşünün
evet kandilli rasathanesindden takip ediyorum bende baya şiddetli artçılar oluyorYine artçı olyıyor çok şiddetli
Çok kötü reisbende maddi durumum el verdiğince bağışladım zor bir durum 284 kişi vefat etmiş kim bilir içlerinde kimi bebeklerin/çocukların anneleri babaları vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kandilli rasathanesindden takip ediyorum bende baya şiddetli artçılar oluyor
SağolAllah yardımcınız olsun
Reis durmuyor artçılar bile kuvvetli köye geldik bura bile sallanıyor bir tane ev kalmadıAllah yardımcınız olsun
Dualarınız yeter reis7.5lik bir daha olmuş dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden maalesef
her ay verme şeyi yenilenmiyor mu?evet herkesin 3 ayda bir (kadınlarda 4 ayda bir) kan vermesi lazım normal şartlardada