Neler Yeni

Deprem bölgesine gıda olarak ne gönderilir?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Arkadaşlar gıda göndericem bebek maması,süt vs. aparatif yiyecekler. Yardım noktasına bırakıcam da acaba sütler falan bozulur mu?Veya direk para atmak mı mantıklı.Benim düşüncem gıda yönünden hemen ulaşım sağlayabilirler.

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar gıda göndericem bebek maması,süt vs. aparatif yiyecekler. Yardım noktasına bırakıcam da acaba sütler falan bozulur mu?Veya direk para atmak mı mantıklı.Benim düşüncem gıda yönünden hemen ulaşım sağlayabilirler.
Ekmek gönderme. Bayatlıyor o kadar ekmek israf oldu. Konserve tarzı ürünler gönderebilirsin. Şuan kefen ihtiyacı çok fazla gönderebilirsin. Çay şeker makarna tarzı ürünler gönder. Ulaşım sıkıntı Adanadan sonra yollar dolu onu da düşün.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Buradan destek olabilirsin. Hepsiburada direkt Afad'a teslim ediyor.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekmek gönderme. Bayatlıyor o kadar ekmek israf oldu. Konserve tarzı ürünler gönderebilirsin. Şuan kefen ihtiyacı çok fazla gönderebilirsin. Çay şeker makarna tarzı ürünler gönder. Ulaşım sıkıntı Adanadan sonra yollar dolu onu da düşün.
ekmek falan değil paketli gıdalar bebek mamaları süt su tarzı ürünler düşündüm tek düşüncem sütler yolda bozulurmu?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan destek olabilirsin. Hepsiburada direkt Afad'a teslim ediyor.
biliyorum ancak şuan dibimde yardım toplanma yeri var marketten daha çok çeşit alıp gönderebilirim.Tırlar kalkıyor hergün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozulmaz hava soğuk zaten. Bebek sütü maması yollayabilirsin. Güzel düşünce.
İlk günden beri amacım bebekelrin karnı doyması oldu neden bilmiyorum ama

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Konserve yiyecekler ve su gönderebilirsin. Su ihtiyacı çok kötü diye duydum hatayda.

.RBO.

80+ Silver
su bakliyat,tahıl,kuruyemiş,kuru meyve konserve gıda,çay,kuru et,bebekler için mama çocuklar için çikolata (trendyolda züberin barları uygun 1 alırsan 1 de marka gönderiyor trendyolda var)

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Para desteğinde bulun hocam gönderdiğiniz koli sağda solda kalmasın. En güzeli o şekilde göndermeniz.
yarısını öyle yaapyım bütçemin ozaman teşekkürler

Konserve yiyecekler ve su gönderebilirsin. Su ihtiyacı çok kötü diye duydum hatayda.
su bakliyat,tahıl,kuruyemiş,kuru meyve konserve gıda,çay,kuru et,bebekler için mama çocuklar için çikolata (trendyolda züberin barları uygun 1 alırsan 1 de marka gönderiyor trendyolda var)
teşekkür ederim :)

40 tanesi 135 tl normalde 80 tanesi 135 tl ye gelyior çok sağolun

Top Bottom