NightWish2434
80+ Silver
Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolarBirkaç gün elektrik kesintisi olur. Fazla etkisi olmaz.
Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolarBirkaç gün elektrik kesintisi olur. Fazla etkisi olmaz.
Ağam konuyla alakasız ama de ve da ları yanlış ayırıyon haber vermek istedimYok knka bizim ev Başakşehir de bu ay içinde biter yakında da taşınıriz inşallah ama Anadolu yakası ayrı bir dünya gerçekten oraya geçince başka bir şehire geçmiş gibi oluyorum Avrupa da çok fazla insan var yerli yabancı insan boğuluyor
Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolar
Hiç dikkat etmedim klavye otomatik yazıyor bende tıklıyorum hızlı olduğu içinAğam konuyla alakasız ama de ve da ları yanlış ayırıyon haber vermek istedim
Canın sağ olsun bende biraz takıntı var bir arkadaştan geçtiHiç dikkat etmedim klavye otomatik yazıyor bende tıklıyorum hızlı olduğu için
Tüm yatırımı istanbula yatırmak hataydı..Gelirse değil gelecek hemde çok yakında İstanbul yıkılırsa Türkiye yıkılır İstanbul tüm ülkeyi besliyor kimse bunu konuşmuyor
Boşver detaylara takılma yazılanı anla geçCanın sağ olsun bende biraz takıntı var bir arkadaştan geçti
Fabrikaların buraya kurulmamasi lazım istihdamın büyük çoğunluğu burada bunların olmaması lazım arabayı park etmek için 2 arka sokağa kadar gittim hatta 3 sokak gittiğim oluyor bu kadar insan burada olmaz bu kadar yatırım burada olmaz çok yanlış yapılıyor çokTüm yatırımı istanbula yatırmak hataydı..
Beklenende olmamış ki ben de izledim öyle demediler.Zaten beklenen fay hattında olmuş
Medyanın abartısı. En son 1920'lerde falan olmuştu, ABD'de 3-5 radyo cihazı falan bozulmuştu. Ki o zamandan bu yana teknoloji gelişti, tüm elektronik cihazları bozacak bir patlama yaşanmaz. Ki yaşanacak olsaydı emin ol şu anda gündem tamamen buna odaklanırdı çünkü tüm elektronik eşyaların bozulması demek (tümü olmasa bile yarısı diyelim) dünya ekonomisinin çökmesi demek.Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolar
Tüm yatırımı istanbula yatırmak hataydı..