DEPREM Mİ OLDU HİSSETTİM BEN

Yok knka bizim ev Başakşehir de bu ay içinde biter yakında da taşınıriz inşallah ama Anadolu yakası ayrı bir dünya gerçekten oraya geçince başka bir şehire geçmiş gibi oluyorum Avrupa da çok fazla insan var yerli yabancı insan boğuluyor
Ağam konuyla alakasız ama de ve da ları yanlış ayırıyon haber vermek istedim

Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolar

Onun doğru olma ihtimali sıfıra yakın. En kötü şartlarda iki hafta boyunca elektrik ve internet kesintisi olur. Bunun sonucunda bazı şirketler ciddi oranda düşer. Ekonomik olarak büyük yıkım olur.

4.1 olmuş ama hissetmedim garip şekilde

Yeni PC aldım öle bişi olmaz demi

Canın sağ olsun bende biraz takıntı var bir arkadaştan geçti :D
Boşver detaylara takılma yazılanı anla geç 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm yatırımı istanbula yatırmak hataydı..
Fabrikaların buraya kurulmamasi lazım istihdamın büyük çoğunluğu burada bunların olmaması lazım arabayı park etmek için 2 arka sokağa kadar gittim hatta 3 sokak gittiğim oluyor bu kadar insan burada olmaz bu kadar yatırım burada olmaz çok yanlış yapılıyor çok

Bütün elektronik cihazları bozuyor diyolar
Medyanın abartısı. En son 1920'lerde falan olmuştu, ABD'de 3-5 radyo cihazı falan bozulmuştu. Ki o zamandan bu yana teknoloji gelişti, tüm elektronik cihazları bozacak bir patlama yaşanmaz. Ki yaşanacak olsaydı emin ol şu anda gündem tamamen buna odaklanırdı çünkü tüm elektronik eşyaların bozulması demek (tümü olmasa bile yarısı diyelim) dünya ekonomisinin çökmesi demek.

Bu arada geçmiş olsun.

Ben de İstanbul'dayım, hissetmedim. Büyük deprem adım adım yaklaşıyor. Herkese geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri