Neler Yeni

DEPREM YAZ 2868 e GÖNDER

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Arkadaşlar kızılayın sitesinde gördüm sms ile DEPREM yazıp 2868 e elimizden geldiğince katkıda bulunalım ücreti 15 tl.

Orada zor durumda olan arkadaşlarımıza ufak da olsa bir kase çorbayı çok görmeyelim.
Duyarlılığınız için teşekkürler.

Uygun başlık bulamadığım için buna açtım.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
Anon
Arkadaşlar kızılayın sitesinde gördüm sms ile DEPREM yazıp 2868 e elimizden geldiğince katkıda bulunalım ücreti 15 TL.

Orada zor durumda olan arkadaşlarımıza ufak da olsa bir kase çorbayı çok görmeyelim.
Duyarlılığınız için teşekkürler.

Uygun başlık bulamadığım için buna açtım.
Para yok

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
battaniyelere 400-450 çekiyorlar ne hikmetse 250ye kadar da iniyorlar dört arkadaş iş yerinden erken çıkıp bere,battaniye,eldiven,yorgan aldık maddiyatımız yettiğince. Paranız yoksa bile kızılaya gidip kan bağışı yapın. Çok kalabalıktı onu da sabah erkenden yapacağız. En kötü kan verin dostlar.

KAANT10X

80+ Bronze
Arkadaşlar mümkün olduğu kadar imkanlariniz dahilinde bir 40-50 tl yi çok görmeyin imkani olmayanların herhangibir yardım ulastiramayanlar da dualarını eksik etmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar mümkün olduğu kadar imkanlariniz dahilinde bir 40-50 TL yi çok görmeyin imkani olmayanların herhangibir yardım ulastiramayanlar da dualarını eksik etmesin
Aynı zamanda Afad
1866 ya DEPREM yazıp 20 tl destekte bulunabilirsiniz

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
battaniyelere 400-450 çekiyorlar ne hikmetse 250ye kadar da iniyorlar dört arkadaş iş yerinden erken çıkıp bere,battaniye,eldiven,yorgan aldık maddiyatımız yettiğince. Paranız yoksa bile kızılaya gidip kan bağışı yapın. Çok kalabalıktı onu da sabah erkenden yapacağız. En kötü kan verin dostlar.
Bizi bitiren yine bizleriz kardeşim. Böyle kötü bir durumda tüm ülkece bitik haldeyken böyle fırsatçı olanların yatacak yeri yok.Allah kabul etsin

WhoCares

80+ Gold
kızılaya gönderdiğiniz smslerin nereye gittiğini sorgulayın derim onun yerine haluk leventin paylaşmış olduğu ibana gönderin daha faydalı olur

Top Bottom