Banada aynısı olduRabbim bir daha yaşatmasın Düzce'deyim ve yataktan düşerek uyanmak kötü bir deneyim bırakıyor insanda
Fakat kedim depremde hiç hareket bile etmedi anlamadım neden hissetmediğini. Şuan tetikte bir vaziyette duruyor. İnşallah daha büyüğü gelmez.Uyanıktım tam uykuya dalma haline giricektim. Sonrasında bir sallantı oldu hareket ettim falan diye olmuştur diye düşündüm sonrasında dolap kapağı sürgülü benim ileri geri falan yapınca deprem olduğunu anladım ondan sonra zaten şiddeti arttı sonrasında azaldı.
Bu deprem İstanbul depremini tetikleyebilir. Bende senin gibi düşünüyorum.Depremi yaşayanlara geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. Deprem üzerinden 40 dakika geçti ve artçı sartıntı olmadı hiç. Enerji yavaş yavaş artçılar ile boşalsa iyiydi. Ardına bir büyük deprem daha olabilir diye endişeleniyorum açıkcası.
İyi güldürdün kralamerikanin oyunu olmasin tam harekat zamani hic biraey tesaduf değildir
Hocam tam uyuyacaktım şimdi bunu okudum uyuyamıyorum .Depremi yaşayanlara geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. Deprem üzerinden 40 dakika geçti ve artçı sartıntı olmadı hiç. Enerji yavaş yavaş artçılar ile boşalsa iyiydi. Ardına bir büyük deprem daha olabilir diye endişeleniyorum açıkcası.
Geçmiş olsunRabbim bir daha yaşatmasın Düzce'deyim ve yataktan düşerek uyanmak kötü bir deneyim bırakıyor insanda
Enerji direk bu tek seferlik depremde boşalmış olamaz mı hocam?Depremi yaşayanlara geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur. Deprem üzerinden 40 dakika geçti ve artçı sartıntı olmadı hiç. Enerji yavaş yavaş artçılar ile boşalsa iyiydi. Ardına bir büyük deprem daha olabilir diye endişeleniyorum açıkcası.