evet ev dandiktir işte istanbuldaki depremde masanın üstüne koyduğum karton bile devrilmemişti. düzcede en kötü binada yaşanan bir fotoğraftır bu abartmaya gerek yok.
evet ev dandiktir işte istanbuldaki depremde masanın üstüne koyduğum karton bile devrilmemişti. düzcede en kötü binada yaşanan bir fotoğraftır bu abartmaya gerek yok.
TV de can kaybı yok diyor İnşAllah birşeyleri yoktur Rabbim daha kötüsünden korusunDüzce’deyim, çok şükür can kaybımız yok. Devlet hastanesinin yarısının yıkıldığı söyleniyor fakat gidip de bakamadım. Köylerde de evler yıkıldı.
Elazığ depremi 6,8 di5.9 o kadar şiddetli bir deprem değil böyle fotoğraflar ile insanları üzmeye gerek yok evi dandiktir bu kişinin o yüzden böyle olmuştur. düzcenin çoğunda bunun zerresi yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6.8 olsa çoğu ev yıkılırdı provakasyona girer bu söylemler yapmayalım.
evet sağlam bir depremdiElazığ depremi 6,8 di
düzce merkezde binalar yine yıkılmıştır adamlar çatlakları sıva ile kapıyorlardı sene 200599 düzce depremi 7.2 şiddetinde erinliği 17km iken şuan 6 şiddeti 6.5km derinlik. Benzer etkiler yapması normaldir. Tabii Ozaman düzcenin altyapısı bile felaket kötüydü. Şuan ki inşaat kuralları deprem üzerine olduğundan yıkım çok olmayacaktir
Ben İstanbul esenlerde sadece yatağım gitti geldi uyumuyodum 3 saniye falan sonra kalktım 2 saniye sonra birdaha gitti geldi gene 2 saniye Ankara da bu kadar hissedilmesi şaşırtıcıAnkara da çok şiddetliydi depremi 5,9 olarak haber veren tvler milleti hala kandırıyorlar bu deprem 6,3 - 6,9 arasında
ilk olarak derinlik 11 kilometre 6 değil ikinci olarak öyle olsa da aynı etki değil arada uçurum var. istanbulda 2019da olan deprem 6.5km derinlik ve 5.8di senin mantığınla kocaeli depremine benzer etki göstermesi lazım ama alakası yok. derinlik senin dediğin kadar etkili değil asıl etki şiddettedir. japonyada 200km derinlikte mi ne oluyor depremler ama 7 bile nasıl sallıyor görüyoruz.99 düzce depremi 7.2 şiddetinde erinliği 17km iken şuan 6 şiddeti 6.5km derinlik. Benzer etkiler yapması normaldir. Tabii Ozaman düzcenin altyapısı bile felaket kötüydü. Şuan ki inşaat kuralları deprem üzerine olduğundan yıkım çok olmayacaktir
Sabah 7 de işe gidiyorum iş yeri müstakil ordan her gün spora giderim spora gitmezsem kütüphaneye giderim spor avm içinde kütüphane belediye binası yeni yapılmış yani eve 7 saat için giriyorum ve hep o zamanda oluyoEvet bu da hep garibime gitmiştir mesela.
Boya sıva çatlağı sorun değilde kolon kirişlerdekileri yapıyorlarsa vardır yıkım.düzce merkezde binalar yine yıkılmıştır adamlar çatlakları sıva ile kapıyorlardı sene 2005
Kandilli rasathanesi verileri 6.5 km idi şuan 10.6ya değiştirmişler. 200 km mi o 24 km olmasın ? 2011de 9 şiddeti ve 24.4km derinlikte. Mesela jeofizikcilerle konusursaniz bazı durumlarda derin depremlerin daha yıkıcı olduğunuda söylerler. Depremin detayına göre değişkenlik gösterir. Ana fay hattında mı meydana geldi hangi fay hatlarını etkiledi gibiilk olarak derinlik 11 kilometre 6 değil ikinci olarak öyle olsa da aynı etki değil arada uçurum var. istanbulda 2019da olan deprem 6.5km derinlik ve 5.8di senin mantığınla kocaeli depremine benzer etki göstermesi lazım ama alakası yok. derinlik senin dediğin kadar etkili değil asıl etki şiddettedir. japonyada 200km derinlikte mi ne oluyor depremler ama 7 bile nasıl sallıyor görüyoruz.