Depresyonda olan bireylerden bazıları iyileşmek için adım atarlar. Bu adım harbici adımlar olur ya da iki üç adım sonrası gelmez.
Bazı insanlarda depresyondayım deyip hayatı kötü olup bu depresyonu kalkan yaparak iyileşmek istemezler.
Ya da bu sebepten değil de harbiden gerekli motivasyonu yakalayamadığı için iyileşmek için adım atmazlar. Siz ne düşünüyorsunuz kendiniz ile ilgili?
Depresyonda olup olmadığınız veya depresif özellikler taşıyıp taşımadığınızı bu konu ile öğrenebilirsiniz:
Bazı insanlarda depresyondayım deyip hayatı kötü olup bu depresyonu kalkan yaparak iyileşmek istemezler.
Ya da bu sebepten değil de harbiden gerekli motivasyonu yakalayamadığı için iyileşmek için adım atmazlar. Siz ne düşünüyorsunuz kendiniz ile ilgili?
Depresyonda olup olmadığınız veya depresif özellikler taşıyıp taşımadığınızı bu konu ile öğrenebilirsiniz:
[Alexa ve Psikoloji] Depresyon nedir, tanı koyalım!
DİKKAT! Burada yazılanlar bir psikolog/psikiyatristin dediklerinin/diyeceklerinin yerine geçmemektedir. Depresyon nedir? Depresyon (majör depresif bozukluk) nasıl hissettiğinizi, nasıl düşündüğünüzü ve nasıl davrandığınızı olumsuz etkileyen yaygın ve ciddi ancak tedavi edilebilen tıbbi bir...
forum.donanimarsivi.com