Neler Yeni

DERBİ MAÇINDA SKANDAL OLAY

SKANDALLsss

• Evet eyyamcılık yapar.

Oylar: 5 23.8%
  • Hayır, profosyonel davranır ve tarafsız maç yönetir.

Oylar: 16 76.2%

• Oy kullanan toplam üye
    21

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,990
İsim
Selim
Umarım Türk futbolu gelişir ve popülerleşir de Avrupa da takımlarımız başarılı olur.. Yoksa halimiz perişan
Şuan türk liginda şampiyonluk hiç bir önemi kalmadı hakemler ve yönetimler sayesinde sonuçların büyük kısma şahibeli bu yüzden Avrupa da başarı gösteren Türk kulüpler gerçek gücünü görebiliriz çünkü orada yozlaşmış hakem alamazlar kendi bileklerin hakkıyla oynarlar ve ona göre sonuç alırlar buda demektir ki uzun yıllar şampiyon bir takım yoktur diyebiliriz çünkü Avrupa da şampiyonluk başarısı yakalayan şu dönemde bir kulüp yok.

eneskaya6

80+ Silver
Hakem üst düzey maclar yönetmiş bir hakem.

Buraya gelip bi taraf ile anlaşıp kayırması kağıt üzerinde mantıksız ve kendi cv’sini kirleten bi durum

Ama böyle bisey yapacak olsa ya da yapmayı düşünse hakemi sorgulayacak, cezalandıracak hakemi bağlayan bişey yok. Son düdük çaldıktan sonra bi daha burayla bi işi yok yani çokta umrunda.

Derbilerde buyuk taraf tutmalar takım kayırmalar yapılmaz zaten. Gri pozisyonları aleyhe calmazsın, Kırmızı sarı arası mudaheler de herseyi lehine gelecek şekilde verirsin takıma mac sonu yorumcular cıkar yoruma açık pozisyon hakemin kararına saygı duyuyorum der konu kapanır tarihe yazılır mac.

Bu macı cok merak ediyorum cunku derbiler tr hakemleri otaboka calıp durduruyor bu hakem oyle kolay kolay calmaz ve oyunu oynatır zevk hareket katar. bence normal şekilde yönetecek

Clayz

80+ Silver
Selam herkese,
Bu akşam oynanacak olan derbi de yabancı hakemin yönetmesiyle alakalı skandal kararlar yaşanır mı sizce?
Yoksa tüm iddialara rağmen hakem aslanlar gibi maç yönetir mi?
hakeme döner hedıye etmıstır sımdıden gelın tarafı vardakılerde mutfak kısmında donerı hazırlar bu mactada olur bıseyler

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Hakem güzel maç yönetti bana göre 9,5/10 , zaten çok pozisyonda olmadı maçta.
Maalesef sıkıcı bir maç izledik , iki taraf içinde futbol adına korkak bir maçtı..

CharlesPolat

80+ Bronze
Hakem güzel maç yönetti bana göre 9,5/10 , zaten çok pozisyonda olmadı maçta.
Maalesef sıkıcı bir maç izledik , iki taraf içinde futbol adına korkak bir maçtı..
Mourinho maç sonu hakem odasına gittiğinde hakem kendisine, elimden geleni yaptım adamlar çok güçlü demiş bu olay bile bize durumun acizliğini anlatıyor

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Mourinho maç sonu hakem odasına gittiğinde hakem kendisine, elimden geleni yaptım adamlar çok güçlü demiş bu olay bile bize durumun acizliğini anlatıyor
Sana bunu kim söyledi nerde okudun gördün bunu :) pek inandırıcı gelmedi bana

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Soyunda odasında olan ses kayıt cihazı ;) zaten galatasaray bunla alakalı paylaşım yapar
Eğer böyle bir şey gerçek çıkarsa ispat ederlerse artık fener yönetiminin ağzını açmaması gerek, açıkça şike yapmış olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,841
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom