Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda Laf Yiyen Düşman Oldu
Yada olur muSistemle milyonerlik olmaz ki
1922 de hiç gol yemeden şampiyon olan bizdik hatırlayalım ( dünya rekoru) ilk süper lig şampiyonu FENERBAHÇE dir 67 68 sezonunda 5 kupa birden kazandık. 9 yıldır şampiyon olamdı diye dalga geçtiniz ama 14 sene şampiyon olamadınızSiz En Son Ne Zaman Şampiyonlar Müziği Dinledinizla Haa 2018deki Derbide Biz Arenada Dinletmiştik
Lan Kaç Gol Pozisyonu Kaçtı İzliyonmu MaçıFutbol bilmiyorsun en iyisi sus.
Ağla demek laf sokmak oluyorsa ben hayatım boyunca laf yemişim.Forumda Laf Yiyen Düşman Oldu
Aradan 100 yıl geçmiş olum sakin1922 de hiç gol yemeden şampiyon olan bizdik hatırlayalım ( dünya rekoru) ilk süper lig şampiyonu FENERBAHÇE dir 67 68 sezonunda 5 kupa birden kazandık. 9 yıldır şampiyon olamdı diye dalga geçtiniz ama 14 sene şampiyon olamadınız
Siz Bölgesel Liglerdenmi Bahsediyosunuz ??1922 de hiç gol yemeden şampiyon olan bizdik hatırlayalım ( dünya rekoru) ilk süper lig şampiyonu FENERBAHÇE dir 67 68 sezonunda 5 kupa birden kazandık. 9 yıldır şampiyon olamdı diye dalga geçtiniz ama 14 sene şampiyon olamadınız
Bende xdAğla demek laf sokmak oluyorsa ben hayatım boyunca laf yemişim.
herkes kudurduAğla demek laf sokmak oluyorsa ben hayatım boyunca laf yemişim.
100 yıl önce dedem bile yaşamıyordu la1922 de hiç gol yemeden şampiyon olan bizdik hatırlayalım ( dünya rekoru) ilk süper lig şampiyonu FENERBAHÇE dir 67 68 sezonunda 5 kupa birden kazandık. 9 yıldır şampiyon olamdı diye dalga geçtiniz ama 14 sene şampiyon olamadınız
Süper lig git bak interneteSiz Bölgesel Liglerdenmi Bahsediyosunuz ??
1922 De Süperlig Yoktu CnmSüper lig git bak internete