Neler Yeni

Derbiyi izlemek isteyenler için Akbank TodTv taraftar paketi veriyor.

ogznny

80+
Reaksiyon skoru
76
Selamlar herkese,
Akbank kampanyalar kısmında Bronz üyelere TodTv eğlence paketi, Gümüş üyelere TodTv 1 haftalık taraftar paketi, Altın üyelere 1 aylık taraftar paketi veriyor.
Daha önce açılmış olabilir kusura bakmayın az önce bakarken görünce paylaşmak istedim.

Birde sizden ricam benim hesabım bu ay bronzda kalmış. İzlemeyecek olan ya da Todtv'si/Beinsports'u vs olup Akbank hesabı gümüş,altın olan birisi kodu alıp bana atarsa çok sevinirim valla.

Selamlar herkese,
Akbank kampanyalar kısmında Bronz üyelere TodTv eğlence paketi, Gümüş üyelere TodTv 1 haftalık taraftar paketi, Altın üyelere 1 aylık taraftar paketi veriyor.
Daha önce açılmış olabilir kusura bakmayın az önce bakarken görünce paylaşmak istedim.

Birde sizden ricam benim hesabım bu ay bronzda kalmış. İzlemeyecek olan ya da Todtv'si/Beinsports'u vs olup Akbank hesabı gümüş,altın olan birisi kodu alıp bana atarsa çok sevinirim valla.
Tam bugün senelik Bein almıştım neyse güzel kampanyaymış alana hayırlı olsun

akbank once benım 1.5 aydır gerı odeme bekleyen işlemimi yapsın adamlara müşterı hızmetlerınden bıle bağlanamıyorum paramla rezil oldum resmen

akbank üyesi olmayanlar için var mı bu tarz kampanya

Hocam bu gümüş platin olayı ne ayrıca gümüş hesap mımgümüş yoksa farklı limit falan mı ne

exxende yayınlancak mı maç ?

Geri