Neler Yeni

Çözüldü✓ Deri Koltuk VS Kumaş Koltuk

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Selam arkadaşlar. Yeni bir koltuk satın almayı planlıyorum fakat kesin bir şey yok, yorumlarınızı merak ediyorum bu yönde alacağım,
Sizce Deri koltuk mu almalıyım yoksa kumaş koltuk mu? ne gibi konfor avantajları var deneyenler yardımcı olabilir mi.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Selam arkadaşlar. Yeni bir koltuk satın almayı planlıyorum fakat kesin bir şey yok, yorumlarınızı merak ediyorum bu yönde alacağım,
Sizce Deri koltuk mu almalıyım yoksa kumaş koltuk mu? ne gibi konfor avantajları var deneyenler yardımcı olabilir mi.
Kumaş bence

şahin doğan

80+ Platinum
Deri koltuk alırsan sıcakta g*tünü koltukta bırakabilirsin. Her yönden kumaş daha iyi.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Çoğu kişi kumaş öneriyor , kumaş daha uzun ömürlü

lexerotk

80+ Bronze
Deri koltuk alma knk yoksa altına giydiğin kıyafetleri bir daha giymek istemeyebilirsin (!). Deri terleme yaptığı için aşırı bir koku oluyor kıyafetlerinde. Yemek masasının koltuğunda oturduğum için çok iyi biliyorum :D

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kumaş daha uzun ömürlü
Deri koltuk alırsan sıcakta g*tünü koltukta bırakabilirsin. Her yönden kumaş daha iyi.
Çoğu kişi kumaş öneriyor , kumaş daha uzun ömürlü
Deri koltuk alma knk yoksa altına giydiğin kıyafetleri bir daha giymek istemeyebilirsin (!). Deri terleme yaptığı için aşırı bir koku oluyor kıyafetlerinde. Yemek masasının koltuğunda oturduğum için çok iyi biliyorum :D
cevaplar için teşekkürler.

Top Bottom