Derin kedi yaralanması

nnten

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?

Kanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.

Arkadaşlar kedim aniden delirdi ve dişiyle ayağımda derin bir yara açtı morarma ve şişme var. kedim 1.5 yıl önce kuduz aşısı olmuştu bir sorun olur mu acaba yada öneriniz var mı?
vay nankör vay (!), geçmiş olsun ama yine de bi doktora görünün.

doktora sor biz nerden bilelim veteriner olacağını sanmıyorum buralarda en azından düşük ihtimal

Kanka ev kedisiyse kuduz olmaz ama yinede yara mikrop kapmasın diye bir doktora gidin pansuman falan yaptırın. Kedinin yaptığını da söyleyin. Onlar gerekeni yapar.
yaraya tentürdiyot sürdüm
ev kedisi Bende direk evde pansuman yaptım.

Kanka böyle durumlarda direkt acile gidiyosun. En azından yapılması gereken herşeyi yaparlar.
Adı üzerinde acil durum, git acile.

hastaneye gidip kuduz aşısı olmanı öneririm ben, ev kediside olsa kuduz olma ihtimali var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri