Neler Yeni

Ders çalışamıyorum yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ÖZSOY
Abi ben ders çalışamıyorum en fazla 15dk durabiliyorum masa başında bu sene lgsye gireceğim konu anlatımı izleyim diyorum en fazla videoda 10 dakika kalabiliyorum (arada sırada) derse giriyorum dersi dileyemiyorum, matematik dersine giriyorum dersin bitmesini bekliyorum inkilapta masal gibi geliyor yardım edin ne yapmam gerektiğini adım adım yazın veya tavsiye verin nolur.

Arda074

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda d
Kardeşim belli ki bugune kadar çok çalısmadigin için alısim değilsin.Sana önerim şu ki dikkatini dağıtacak şeyleri uzaklaştir bilgisayardır telefondur vs aklin onlara kaymasin birde calişamiyorum deme kendini zorlaman lazim birde habire konu anlatim dinleme bol test çöz.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran
calıs kaderin buna baglı durucaksın masada

gunde 12 saati yeni basliyorsan yapamazsin her gun kendine bir sinir belirle yavas yavas yukselt mesela 3-4 saatle basla her 3 gunde onu 1 saat arttir gelmek istedigin noktaya kadar
eger 3 4 saatte yapamiyorum diyorsan evde calismak yerine kutuphane olur dershaneye gidiyorsan dershane kutuphanesi olur oralarda basla calisan arkadaslarin varsa onlarla beraber calismayi dene basta kafani cok zorlamadan calis konu eksigin olabilir o yuzden de hic calisamiyor olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,016
Üyeler
167,412
Son üye
NoName4351