b12 eksikliği vardır belki unutkanlık varmıArkadaşlar uzun süreler ders çalıştıktan sonra konuları anlayamıyormuş gibi hissediyorum kafam uyuşuyor. Böyle anlarda ne yapmamı önerirsiniz?
vitamin b12 vs eksikliği de olabilir. ama bunu en iyi anlamanın yolu şudur. b12 vitamin zart diye vücuduna karışmaz ama şeker hastalığın yoksa bir parça çikolata yiyip su içip derse otur eğer anlamadığını hala zannediyorsan büyük ihtimal psikolojiktir yani dersi öğrenme odağınla oturmuyorsun, algın bilgiyi edinme üzerinde değil anlamına gelir. buna halk arasında tembellik mayışıklık denir. böyle durumlarda bilginin insanın beynine zorla girmeyeceğini senin alman gerektiğini yoksa hazırlopla hiçbirşey olmayacağını kendine hatırlat.Arkadaşlar uzun süreler ders çalıştıktan sonra konuları anlayamıyormuş gibi hissediyorum kafam uyuşuyor. Böyle anlarda ne yapmamı önerirsiniz?
Unutkanlık çok var aslında telefonumu bir yere koyup anında unuturum mesela.b12 eksikliği vardır belki unutkanlık varmı
B12 olabilir doktora git onun için aynısı bended var vitamin kullan bence sana fayda eder belki ama bana vitamin fayda etmediUnutkanlık çok var aslında telefonumu bir yere koyup anında unuturum mesela.