Neler Yeni

Ders çalışma isteği gelmiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ders çalışma isteği gelmiyor ya. Hani sınavın farkındayım, şimdi hiçbir şey yapmasam çok kötü olacağının da farkındayım. Ama takmıyorum yani içimden gelmiyor. Derse oturduğum zaman devamını bir şekilde getiriyorum ama o ilk oturmayı yapamıyorum. Elim ya telefona ya başka bir şeye kayıyor. Nasıl olacak ?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Herkes her şeyi yapamaz. Salla olmuyorsa zorlama. Sevdiğin işi yap.

Reindi

80+ Silver
Ders çalışma isteği gelmiyor ya. Hani sınavın farkındayım, şimdi hiçbir şey yapmasam çok kötü olacağının da farkındayım. Ama takmıyorum yani içimden gelmiyor. Derse oturduğum zaman devamını bir şekilde getiriyorum ama o ilk oturmayı yapamıyorum. Elim ya telefona ya başka bir şeye kayıyor. Nasıl olacak ?
herkes doktor olacak diye bir şey yok herkes hakim olacak diye bir şey yok al bak ben lise mezunuyum musluk imalatında çalışıyorum mutluyum sevdiğin işi yapmazsan hayatın boyunca mutsuz olursun

Rulep

80+ Gold
psikopat değilsen çalışma isteğin gelmez başına oturacan mecbur

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Benim de yapmak istediğim işin matematik ile uzaktan yakından alakası yok ancak mecburuz hepimiz çalışmaya. Maalesef eğitim sistemimiz bizi buna zorluyor. Kendini bir şekilde motive et, git annene-babana de ki telefonumu 1-2 saatliğine alın, der çalışacağım. Ya da direkt telefonu başka bir odaya koy, yanında teknolojik alet olmasın. Kendini bunu yapman gerektiğine inandır, istesen de istemesen de en kötü 1-2 şey öğrenirsin zaten.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Evde değil de kütüphane gibi yerlerde çalışmayı dene.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,599
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bunu burada konu açarak çözemezsin çünkü bu nerdeyse tüm öğrencilerin ortak problemi.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Bazi uygulamalar var telefonda arkadaşlarınla grup kurup kronometre açmanızı sağlıyor. Eskiden kütüphaneye giderdim. Pandemi dolayısıyla koltuk sayıları azalmış ve boş yer bulamıyorum şuanda. Gaza gelmek için bu uygulamayı indirdik ve birbirimizle yarışıyoruz. Ben noxocean kullanıyorum ama farklı uygulamalarda var play storeda.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sadece 2 3 özet çıkar hergün oku gitsin.
Eğlenceli hale getirmeye çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,804
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom