Gardas bölüm bölüm gitmelsiin her gün 1konu bitiricem diye düşünme sen test coxmezsen ogrendigini nasil anlicaksinProgramım bu :
Alıntıyı görüntüle
İlk hafta çalışma süresi grafiği
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu da ikinci hafta
Aşağıdaki 3.hafta başlangıcı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test çözecek vakit bulamıyorum.
Ayrica enerjini dengeli kullan bak gün geçtikçe enerjin hep düşmüş bir gün 7 saat ama ertesi gün 6 saat olacağına 5 saat fix çalış böylece ertesi güne enerjin kalsınProgramım bu :
Alıntıyı görüntüle
Bu da ikinci hafta
Alıntıyı görüntüle
Bak birde birden çok konu çalışmışsın 2 falan olsa anlarım ama sen 5 konu çalışmışsın muhtemelen kafa allak bullak olmuştur bence Gunde max 3 konu yeterli sonuçta birde test çözmek gerek yoksa bi faydası olmazProgramım bu :
Alıntıyı görüntüle
Bu da ikinci hafta
Alıntıyı görüntüle
3 konu bitir Gund e 150 soru cozz minimum birde pazar günleri o hafta ne çalıştıysan onu tekrar et yoks unutur gidersinGardas bölüm bölüm gitmelsiin her gün 1konu bitiricem diye düşünme sen test coxmezsen ogrendigini nasil anlicaksin
Ayrica enerjini dengeli kullan bak gün geçtikçe enerjin hep düşmüş bir gün 7 saat ama ertesi gün 6 saat olacağına 5 saat fix çalış böylece ertesi güne enerjin kalsın
Bak birde birden çok konu çalışmışsın 2 falan olsa anlarım ama sen 5 konu çalışmışsın muhtemelen kafa allak bullak olmuştur bence Gunde max 3 konu yeterli sonuçta birde test çözmek gerek yoksa bi faydası olmaz
Diyelim pazartesi tyt mat biyoloji kimya çalıştın ertesi gün yine aynı çalış sonra bir gün ara yani aradan kastım başka dersProgramım bu :
Alıntıyı görüntüle
Bu da ikinci hafta
Alıntıyı görüntüle