Neler Yeni

Ders çalışmak çok zevkli geliyor

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Arkadaşlar merhaba 4 gündür ders çalışıyorum. Olm soruları falan yapamıyom yani böyle konu anlatımını dinledikten sonra "sorular korksun benden" moduna geçmiyorum. Geçemiyorum. Ama olm ders dinlemeyi özlemişim ya zevkliymiş. Psikiyatristim senin terapin bu olacak demişti. Haklı çıktı. Ders çalıştığında insan rahatlıyor.
Nasıl olm ya

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Gayet güzel bir haber. TIP için istikrarlı ve disiplinli çalışmak gerekir. Düzgün çalıştıktan sonra neden olmasın. Ders programın yoksa sana özel hazırlayabilirim.
Hocam 12 sınıfım okulu bıraktım açıktayım şuan evde çalışarak birşeyler yapmak isterim sizden rica etsem banada bir program hazırlayabilirmisiniz ayt mi başlasam tytmi kafam karışıyor bir program yapamadım bir türlü

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3-5 güne kendini eğitim bakanı ilan edip konular açıp tavsiyeler vermeye başlayacak şimdi :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İnşallah bu sene gayret göstermeye çalışacağım. TIP istiyorum. Sence TYT'si 0 olan ve 4 gündür ders çalışmaya başlamış birisi 1 yılda TIP kazanabilir mi? Ama böyle hakikaten çalışacak yani her gün 7 saat falan çalışacak.
Aga çalış, başka alternatifin var mı? Yok. Çalış zaten hayırlıysa tıbbı da kazanırsın.

Şöyle düşün eğer çalışmazsan kesinlikle kazanamazsın, çalışırsan kazanma şansını elde edersin. Her türlü çalışmak, çalışmamaktan iyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,109
Üyeler
167,607
Son üye
serdarr
Top Bottom