Vücudun alışmaması için nadir mi kullanmak gerek?Sürekli kullanmak sıkıntı olabilir, bu sefer vücut alışacak ve kafein bir işe yaramamaya başlayacak bazen 2-3 günlük kafein detoksu yapmanı öneririm.
Bro onun için doktorlar özel olarak odaklanma ilacı veriyor ve full odaklanmanı sağlıyor gerçekten mükemmel bişey, sabah 7 de vın ayaktasın falan. Psikiyatriye git odaklanma sorunu yaşıyorum dikkat testi yapın bana falan de zaten odak sorunu gerçekten varsa odak ilacı yazacaktır, ama sakın antidepresan yazmasın. Sadece odaklanma ilacı istiyorum de. Antidepresanlar durgunlaştırdığı için dikkatini toplamazMerhaba beyler odak sıkıntım var ve artık kahve içmekten sıkıldım dişlerim sararmaya başladı bu yüzden çözüm olarak kafein hapı almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı istediğim şey beni enerjik tutması 2 ürün arasında kaldım:
Nature's Supreme Caffeine 200 Mg 100 Kapsül - Enerji Ve Dayanıklılık
Nature's Supreme Caffeine 200 Mg 100 Kapsül özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Big Joy Caffeine Plus+ 100 Kapsül - Enerji Ve Dayanıklılık
BigJoy Kafein Plus+ özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Belkide doğru kahve türünü bulamamışsındırKahve nasıl içiyorsunuz ya kusuyorum ben hemen
Bilmiyorum hocam sütlü soğuk kahve içtim o bile çok kötü gelduBelkide doğru kahve türünü bulamamışsındır
Zorunda olmasam bende içmem tadı berbat kahveninBilmiyorum hocam sütlü soğuk kahve içtim o bile çok kötü geldu
kırmızı reçete ilaçlardan korkuyorum hocam uyuşturucu etkisi filan diyolarBro onun için doktorlar özel olarak odaklanma ilacı veriyor ve full odaklanmanı sağlıyor gerçekten mükemmel bişey, sabah 7 de vın ayaktasın falan. Psikiyatriye git odaklanma sorunu yaşıyorum dikkat testi yapın bana falan de zaten odak sorunu gerçekten varsa odak ilacı yazacaktır, ama sakın antidepresan yazmasın. Sadece odaklanma ilacı istiyorum de. Antidepresanlar durgunlaştırdığı için dikkatini toplamaz
kırmızı reçete ilaçlardan korkuyorum hocam uyuşturucu etkisi filan diyolar
senelerdir var ve hiç düzelmedi benim Kafein denedim kafeini sıfırladım öyle denedim falan hala aynı benim neyse bu şekil devam edicezOdak sıkıntısı doğal olarak da çözülmüyor mu hocam benimde dikkatim çok dağılıyordu şimdi baya düştü o