Teşekkürler hocam sizede şimdiden hayırlı olsun. İpad 10.nesil daha ucuz diye biliyorum gerçi s9+ gibi bir tablet varken o tablete bakılmaz bence. İpad Air 11" ve İpad air 5 e baktınız mı özellikleri iyi gibi duruyor ama ekranı 11 inç bunlarında.
Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz, 6-7 sekme açık şekilde Chrome'da hiç performans kaybı yaşamadı, çok akıcı bir şekilde araştırdım araştıracağım şeyi. İnternette şöyle bir video var, bu adamın incelemeleri çok işime yaradı tüm yararlı şeyleri gösteriyor. Bir izleyin isterseniz.
Arkadaşlar merhaba. Seneye üniversite hazırlık senem bunun için tablet bakıyorum. Maksimum bütçem 12-13k fakat bu fiyata kalem + klavye(olmasada olur) dahil. Ne tür bir tablet önerirsiniz? İpad pek tercih etmek istemiyorum fakat kesinlikle ipad al derseniz düşünebilirim. Seçeneklerim arasında Samsung ve Huawei var.
Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz,
Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz, 6-7 sekme açık şekilde Chrome'da hiç performans kaybı yaşamadı, çok akıcı bir şekilde araştırdım araştıracağım şeyi. İnternette şöyle bir video var, bu adamın incelemeleri çok işime yaradı tüm yararlı şeyleri gösteriyor. Bir izleyin isterseniz.