Neler Yeni

Ders Çalışmak İçin Tablet Önerisi

feridun0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Feridun OKTAR
Teşekkürler hocam sizede şimdiden hayırlı olsun. İpad 10.nesil daha ucuz diye biliyorum gerçi s9+ gibi bir tablet varken o tablete bakılmaz bence. İpad Air 11" ve İpad air 5 e baktınız mı özellikleri iyi gibi duruyor ama ekranı 11 inç bunlarında.
Hocam dediğiniz gibi onların da ekranları ufak. Tek şüphem verim alabilirmiyim? Onu hallettinizmi

brdnscmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berdan Saçmacı
s9 fe veya matepad

Yasin Çınar

80+ Bronze
s9 fe veya matepad
s9fe+ aldım hocam öneriniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğiniz gibi onların da ekranları ufak. Tek şüphem verim alabilirmiyim? Onu hallettinizmi
Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz, 6-7 sekme açık şekilde Chrome'da hiç performans kaybı yaşamadı, çok akıcı bir şekilde araştırdım araştıracağım şeyi. İnternette şöyle bir video var, bu adamın incelemeleri çok işime yaradı tüm yararlı şeyleri gösteriyor. Bir izleyin isterseniz.

Son düzenleme:

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Heisenberg
Arkadaşlar merhaba. Seneye üniversite hazırlık senem bunun için tablet bakıyorum. Maksimum bütçem 12-13k fakat bu fiyata kalem + klavye(olmasada olur) dahil. Ne tür bir tablet önerirsiniz? İpad pek tercih etmek istemiyorum fakat kesinlikle ipad al derseniz düşünebilirim. Seçeneklerim arasında Samsung ve Huawei var.
samsung s6lite bakabilirsin ders için çokça öneriyolar kalem kutu içeriğinde mevcut

Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz,
Güle güle kullanın, görmeden s6 lite önerdim 😂 iyi çalışmalar

Yasin Çınar

80+ Bronze
samsung s6lite bakabilirsin ders için çokça öneriyolar kalem kutu içeriğinde mevcut

Güle güle kullanın, görmeden s6 lite önerdim 😂 iyi çalışmalar
Teşekkürler hocam, s6 lite'ın 2024 versiyonu çıkmıştı onu da bir düşünmüştüm ama s9fe ve s9fe+ daha iyiymiş alacak arkadaşlar için

feridun0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Feridun OKTAR

Hocam bence verimli. Fakat ben ders çalışırken laptop+tablet şeklinde çalışıyorum. Laptoptan video açık oluyor, tabletten soruyu çözüyorum. Fakat tableti aldıktan sonra memlekete gitmiştim, orada sadece tablet ile çalıştım. Video'yu yarım ekran yapıp diğer yarım ekranda not uygulaması açık oluyordu, öyle de gayet verimli oluyor. Onun dışında tableti almadan önce internetten bir şey araştıracak isem hep bilgisayarı açıp öyle araştırırdım, fakat artık o iş için tableti kullanıyorum. Bugün üniversiteleri araştırdım biraz, 6-7 sekme açık şekilde Chrome'da hiç performans kaybı yaşamadı, çok akıcı bir şekilde araştırdım araştıracağım şeyi. İnternette şöyle bir video var, bu adamın incelemeleri çok işime yaradı tüm yararlı şeyleri gösteriyor. Bir izleyin isterseniz.

Hocam anladım sağolun. Ben de sizle aynı düşüncedeyim. Teşekkürler. Sınavda başarılar

Top Bottom