Ders çalışmak için tablet düşünüyorum. 13-14 Bin TL civarında bir bütçe düşünüyorum. İleri zamanlarda donma kasma olsun istemiyorum. Birde sürekli ekrana bakacağım için göz yormasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
samsung notlar baya kullanılabilir. telegram kanallarından bütün kitaplara erişebilirsin pdf lere, kalemi iyi iş yapıyor üst seriler uzun süre yavaşlamaz. çizim için değil işlem ve işaretleme için ideal kalemi fazla büyük değil el yormaz. ekranları baya tatmin eder hem panel boyutu hemde cinsi olarak. o yüzden samsung bakmanı öneririm ben 6 7 aydır kullanıyorum memnunum o zamanlar bende araştırmıştım.
kendi not uygulaması var ama işlevsel olanlar ücretli yada üyelik istiyor kalemi ayrı alıyorsun ama işlemci katlar bu fiyata çoğu tableti. birde 60 hz uzun kullanımda yorabilir min 90 hz almanı öneririm
kendi not uygulaması var ama işlevsel olanlar ücretli yada üyelik istiyor kalemi ayrı alıyorsun ama işlemci katlar bu fiyata çoğu tableti. birde 60 hz uzun kullanımda yorabilir min 90 hz almanı öneririm
şuanki modellerle ilgili bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum sadece yazılımı ve panelinin pişman etmeyeceğini düşünüyorum. s10 serisi cıkmıştı en yeni sürümü almakta fayda var ama her türlü özellikleri kendine göre değerlendir