sınavda çıkacak ilk 2 ünite 8.5 saat ediyor işte, 19 şubattan beri çalışıyordum neredeyse tüm dersler bitti bi tek ingilizce ile matematik kaldı. ne demek istediğini anlayamadım.Sen de naptın? En başından başlamadın mı?
Hayır o anlamda değil. Yani dönem başından beri başladın çalışmaya. Zaten gördün. Tüm konuları bi daha detaylı olarak görmene gerek yok. Tekrar videosu bul iyi bir kanalın. Sonra soru.sınavda çıkacak ilk 2 ünite 8.5 saat ediyor işte, 19 şubattan beri çalışıyordum neredeyse tüm dersler bitti bi tek ingilizce ile matematik kaldı. ne demek istediğini anlayamadım.
hee anladım da bir sorun var ben ilk dönem çoğu derse girmedim çünkü o zamanlar eba katılım oranını göstermiyorduHayır o anlamda değil. Yani dönem başından beri başladın çalışmaya. Zaten gördün. Tüm konuları bi daha detaylı olarak görmene gerek yok. Tekrar videosu bul iyi bir kanalın. Sonra soru.
Hocam kaçak var.hee anladım da bir sorun var ben ilk dönem çoğu derse girmedim çünkü o zamanlar eba katılım oranını göstermiyordu
neyse o zaman bu gün mantığı izleyeyim yarında kümeleri sınavdan önceki günde sınav videosunu izlerim yeter herhalde.Hocam kaçak var.
Ben de ilk zamanlar girdim. Katılım oranını gösterdiği zamanlar girmemeye başladım. Verimsiz geçiyordu benim için.
başladım zaten mantığın yarısı bitti bakalım iyi gidiyor şimdilik.Yetişir.
evet.Rehber Matematik değil mi? Çok sarıyor anlatışı...
harbiden iyi anlatıyo ama çok fazla video var 14.00'dan beri izliyorum arada mola verdim beynim alev alacak daha mantık bitmedi son 3 videoOnu bunu bırakın Rehber Matematik adamdır.
Bi de adamın gözü her videoda kıpkırmızı :dharbiden iyi anlatıyo ama çok fazla video var 14.00'dan beri izliyorum arada mola verdim beynim alev alacak daha mantık bitmedi son 3 video