Neler Yeni

Ders Çalışmak İçin Yardımcı YouTube Kanalları

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sen de naptın? En başından başlamadın mı?
sınavda çıkacak ilk 2 ünite 8.5 saat ediyor işte, 19 şubattan beri çalışıyordum neredeyse tüm dersler bitti bi tek ingilizce ile matematik kaldı. ne demek istediğini anlayamadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sınavda çıkacak ilk 2 ünite 8.5 saat ediyor işte, 19 şubattan beri çalışıyordum neredeyse tüm dersler bitti bi tek ingilizce ile matematik kaldı. ne demek istediğini anlayamadım.
Hayır o anlamda değil. Yani dönem başından beri başladın çalışmaya. Zaten gördün. Tüm konuları bi daha detaylı olarak görmene gerek yok. Tekrar videosu bul iyi bir kanalın. Sonra soru.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır o anlamda değil. Yani dönem başından beri başladın çalışmaya. Zaten gördün. Tüm konuları bi daha detaylı olarak görmene gerek yok. Tekrar videosu bul iyi bir kanalın. Sonra soru.
hee anladım da bir sorun var ben ilk dönem çoğu derse girmedim çünkü o zamanlar eba katılım oranını göstermiyordu :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hee anladım da bir sorun var ben ilk dönem çoğu derse girmedim çünkü o zamanlar eba katılım oranını göstermiyordu :D
Hocam kaçak var.

Ben de ilk zamanlar girdim. Katılım oranını gösterdiği zamanlar girmemeye başladım. Verimsiz geçiyordu benim için.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam kaçak var.

Ben de ilk zamanlar girdim. Katılım oranını gösterdiği zamanlar girmemeye başladım. Verimsiz geçiyordu benim için.
neyse o zaman bu gün mantığı izleyeyim yarında kümeleri sınavdan önceki günde sınav videosunu izlerim yeter herhalde.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Onu bunu bırakın Rehber Matematik adamdır.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
harbiden iyi anlatıyo ama çok fazla video var 14.00'dan beri izliyorum arada mola verdim beynim alev alacak daha mantık bitmedi :D son 3 video
Bi de adamın gözü her videoda kıpkırmızı :d

Top Bottom