DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Hocam lgs için de önerirsen sevinirimReklam değil, tavsiye niteliğindedir. O zaman başlayalım.
Matematik
Türkçe/Edebiyat
- Rehber Matematik
- Hocalara Geldik
- Ceyhun Hoca
- Tunç Kurt Matematik
- Pisagor Okulu
- Şenol Hoca
- Sml Hoca Matematik
Tarih
- Tonguç Akademi
- Önder Hoca
- Hocalara Geldik
- Benim Hocam
Fizik
- Benim Hocam
- Kampüs
- Hocalara Geldik
Kimya
- Umut Öncül
- Benim Hocam
- VİP Fizik
Biyoloji
- Kimya Adası
- Benim Hocam
- Kampüs
Coğrafya
- Funda Mentals Biyoloji
- Selin Hoca
- Kampüs
Bilgilendirme:
- Coğrafyanın Kodları
- Hocalara Geldik
- Tonguç Akademi
- Benim Hocam
Bu renk ile yazılan kanallar sadece üniversite sınavına hazırlananlar içindir.
İyi dersler, iyi çalışmalar.
Matematik için imt hoca tavsiyemdir. Gerisini pek bilmiyorum.Hocam lgs için de önerirsen sevinirim
Eyvallah, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sınavında başarılar.sen adamsın şimdi sınava en baştan çalışıcağım
cevap veren yok @Caner Kösedağ sence?şu anda 9. sınıfım ve matematik sınavına çalışacağım. hangi kanaldan çalışayım? rehber matematiğe baktım ama çok fazla video var (26 tane) açıkçası sıkılırım. tonguç kötü mü sizce? hepsini ondan çalışıyordum ben. @eysis
şenol hocada iyi gibi hangisi sizce?
Rehber Matematik tabi ki. Başla, sıkılmazsın zaten.şu anda 9. sınıfım ve matematik sınavına çalışacağım. hangi kanaldan çalışayım? rehber matematiğe baktım ama çok fazla video var (26 tane) açıkçası sıkılırım. tonguç kötü mü sizce? hepsini ondan çalışıyordum ben. @eysis
Konuları biliyorsan eğer az çok iyi bir kanalın ful tekrar videosunu izle. Soru çöz. Zaten o konuları gördün soru ile pekiştir. Unuttuğun yer varsa soru ile aklına gelebilir. Rehber matematik ten iyi var mı bilmiyom.şu anda 9. sınıfım ve matematik sınavına çalışacağım. hangi kanaldan çalışayım? rehber matematiğe baktım ama çok fazla video var (26 tane) açıkçası sıkılırım. tonguç kötü mü sizce? hepsini ondan çalışıyordum ben. @eysis
20 dakikadan 8.5 saat eder bende 3 saatten sonrası yok kısa ve öz olsun istiyorum aslındaRehber Matematik tabi ki. Başla, sıkılmazsın zaten.
Her şeyi öğrenmek istiyorsan izle ama ben biliyorum dersen @Caner Kösedağ'ın dediği 'tekrar' videolarını izle, test çöz.20 dakikadan 8.5 saat eder bende 3 saatten sonrası yok kısa ve öz olsun istiyorum aslında
Sen de naptın? En başından başlamadın mı?20 dakikadan 8.5 saat eder bende 3 saatten sonrası yok kısa ve öz olsun istiyorum aslında
Yazılıya hazır mısın var oda iyi benceReklam değil, tavsiye niteliğindedir. O zaman başlayalım.
Matematik
Türkçe/Edebiyat
- Rehber Matematik
- Hocalara Geldik
- Ceyhun Hoca
- Tunç Kurt Matematik
- Pisagor Okulu
- Şenol Hoca
- Sml Hoca Matematik
Tarih
- Tonguç Akademi
- Önder Hoca
- Hocalara Geldik
- Benim Hocam
Fizik
- Benim Hocam
- Kampüs
- Hocalara Geldik
Kimya
- Umut Öncül
- Benim Hocam
- VİP Fizik
Biyoloji
- Kimya Adası
- Benim Hocam
- Kampüs
Coğrafya
- Funda Mentals Biyoloji
- Selin Hoca
- Kampüs
Bilgilendirme:
- Coğrafyanın Kodları
- Hocalara Geldik
- Tonguç Akademi
- Benim Hocam
Bu renk ile yazılan kanallar sadece üniversite sınavına hazırlananlar içindir.
İyi dersler, iyi çalışmalar.