Yardım Ders için bu tablet alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
merhaba arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum https://ty.gl/qhbi5l4udmcvn yanınada olursa bşr kalem alırım mağazadan veua internetten bu sene üniversite sınavı için alıyorum kazanırsam sınavı zatwn laptop alır ailem bunuda yanında kullanırım. sizce alınır mı? artıları eksileri nedir.

Alınır bence uzun süreli kullanmak istiyorsan
Ancak aynı fiyata Huawei matepad 11.5 modeli var klavyesi var yanında ekran paparmate yanı kâğıt hissi veriyor kalem kullanırken ayrıca 60hz değil iPad gibi,144hz bir cihaz

birincisi linkteki çok pahalı ikincisi alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trye kalem stoğu geldi mi bilmiyorum da şu cihazı da bi değerlendirin.

stoğu yok ikinci eli bulunabilir belki

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum https://ty.gl/qhbi5l4udmcvn yanınada olursa bşr kalem alırım mağazadan veua internetten bu sene üniversite sınavı için alıyorum kazanırsam sınavı zatwn laptop alır ailem bunuda yanında kullanırım. sizce alınır mı? artıları eksileri nedir.
Alınır, PT den alabilirsin en uygun orası satıyor. İstanbul’da mağazası var İstanbul dışı internetten sipariş verilebilir.

Alınır bence uzun süreli kullanmak istiyorsan
Ancak aynı fiyata Huawei matepad 11.5 modeli var klavyesi var yanında ekran paparmate yanı kâğıt hissi veriyor kalem kullanırken ayrıca 60hz değil iPad gibi,144hz bir cihaz
teşekkürler hocam sipariş verdim ipadı cumartesi günü artık gelince bakacağız

birincisi linkteki çok pahalı ikincisi alınabilir.

trye kalem stoğu geldi mi bilmiyorum da şu cihazı da bi değerlendirin.

stoğu yok ikinci eli bulunabilir belki
attığım stok bittiği için fiyat artmış olabilir 15300e aldım hepsiburadadan

teşekkürler hocam sipariş verdim ipadı cumartesi günü artık gelince bakacağız

attığım stok bittiği için fiyat artmış olabilir 15300e aldım hepsiburadadan
Hayırlı olsun bende Air ile bu model arasında gidip geliyorum alıcağım Eylül sonuna doğru kullanınca yorumunuzu bekliyorum

Hayırlı olsun bende Air ile bu model arasında gidip geliyorum alıcağım Eylül sonuna doğru kullanınca yorumunuzu bekliyorum
teşekkür ederim. ben fazla kafa yoran biri değilim birşeyi çok düşünürseniz mideniz bulanır o işten aldım bakalım inşallah üzmez. tabii ki konu açarım belki inceleme konusu bile açabilirim herkes faydalansın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri