Ders ve genel kullanım için 4-5 yıl götürecek tablet önerisi

ulas06

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, şu an hem üniversiteye hazırlanmak hem de üniversitede en az 4 yıl boyunca kullanmak için tablet araştırıyorum fakat o kadar çok seçenek var ki belli bir fiyat bandının üzerinde hepsinin kullanıcı yorumu farklı ve kendince iyi alanları var ve kararsız birisi olduğum için tercih yapamıyorum. Kullanım amacım genelde not tutmak, PDF üzerinden soru çözmek, genel kullanım, flim dizi vs izlemek. Bana diyebilirsiniz bunun için basit bir şey al ve geç haklı da olabilirsiniz ama almışken güzel bir şey almak istiyorum ve 4-5 yıl kasma donma olmadan kullanmak istiyorum. Güzel bir kalem performansı olması da güzel olur, çok not alırım. Çalıştığım için belli bir bütçem var.

Size araştırdığım tabletleri söyleyeyim eğer bilginiz var ise kullanım deneyimi ya da fikir fark etmez yardımcı olursanız sevinirim.

1: iPad Air M3 Wi-Fi 128 GB 13 inch fiyat: 36bin TL (ekstra olarak kalem masrafı da olacak ama 36 veridkten sonra onu da alırım )

2: Samsung Galaxy Tab S10 Ultra SM-X920 gri 512 GB 14.6 fiyat: 37bin TL.

3: Samsung Galaxy Tab S10 Plus SM-X820 256 g fiyat: 28 bin TL.

4. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra fiyat: Sahibinden'de ortlama 2. elleri 30bin TL 0I 45.

5. Lenovo Yoga Tab Plus zaEG0058TR 512 GB 32bin TL.

6. Honor Magic Pad2 256 GB 25bin TL.

Benim araştırıp alınabilecek bulduklarım bunlar bir de "OnePlus Pad 3 var vakat yine sahibinden ve yurt dışı granti vs yok, başka önerebileceğiniz bir şey var ise ya da bunlar arasında önereceğiniz yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

M3 air yapıştırın geçin bence ekran ve kalem olarak gayet iyi.

Cok büyük ekran ve daha iyi hoparlör lazımsa samsung ultra. Samsung dex ile pc gibi kullanabiliyorsun multitaskingde daha rahat ama taşıması dert ve ağır

Honorda işinizi görür ama güncelleme desteği samsung ve apple göre az. Ama yinede tüm işi görür ucuza kaçmak isterseniz güncelleme hariç üzmez.

Lenovoyu çöpe at lcd ekran gerek yok Direkt listeden kaldır

Onepluspad3 ders için önermem

Herhangi bir iPad 5 sene idare edecektir.

M3 air yapıştırın geçin bence ekran ve kalem olarak gayet iyi.

Cok büyük ekran ve daha iyi hoparlör lazımsa samsung ultra. Samsung dex ile pc gibi kullanabiliyorsun multitaskingde daha rahat ama taşıması dert ve ağır

Honorda işinizi görür ama güncelleme desteği samsung ve apple göre az. Ama yinede tüm işi görür ucuza kaçmak isterseniz güncelleme hariç üzmez.

Lenovoyu çöpe at lcd ekran gerek yok Direkt listeden kaldır

Onepluspad3 ders için önermem
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim bu gün vatana gidip s10 ultra ve air m3 13 inchi deneme fırsatım oldu ekran olarak kesinlikle ultra cok güzel oled 14 inch ve kaliteli olduğunu hissetiriyor ipadin ekranı da benim için yeterli ama film video vs izleyeceğim için 4:3 ekran biraz kafamı karıştırıyor oyun oynamayacğım fazla ama hem 60 hz hem de ekrana bastırdığında cok fazla dalgalanma oluyor ekranda paneli yüzünden sanırım o yüzden bu beni samsunga itiyor kalemlerinde ise pek fark göremedim başka düşünen arkadaşlar varsa onlara da fikir olsun aklıma takılan tek konu uzun süre kullanılabilirlik açısından apple daha iyi gibi ama bütçeme 128 gb versiyonu uyuyor samsung da 512gb ayrıca bakanlar var ise şuan öğrenci indirimleri ile m3 air 35 bin tl ye geliyor kararsızlığım s25 ultra ve apple arasındayım + 5 bin tl kalem masrafı olacak biraz daha bekleyip araştıracağım insanların görüşlerini alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene bağlı
35 e kadar çıkıyor işte ama değer mi var diye vermeli miyim bilmiyorum :D

Merhaba, şu an hem üniversiteye hazırlanmak hem de üniversitede en az 4 yıl boyunca kullanmak için tablet araştırıyorum fakat o kadar çok seçenek var ki belli bir fiyat bandının üzerinde hepsinin kullanıcı yorumu farklı ve kendince iyi alanları var ve kararsız birisi olduğum için tercih yapamıyorum. Kullanım amacım genelde not tutmak, PDF üzerinden soru çözmek, genel kullanım, flim dizi vs izlemek. Bana diyebilirsiniz bunun için basit bir şey al ve geç haklı da olabilirsiniz ama almışken güzel bir şey almak istiyorum ve 4-5 yıl kasma donma olmadan kullanmak istiyorum. Güzel bir kalem performansı olması da güzel olur, çok not alırım. Çalıştığım için belli bir bütçem var.

Size araştırdığım tabletleri söyleyeyim eğer bilginiz var ise kullanım deneyimi ya da fikir fark etmez yardımcı olursanız sevinirim.

1: iPad Air M3 Wi-Fi 128 GB 13 inch fiyat: 36bin TL (ekstra olarak kalem masrafı da olacak ama 36 veridkten sonra onu da alırım )

2: Samsung Galaxy Tab S10 Ultra SM-X920 gri 512 GB 14.6 fiyat: 37bin TL.

3: Samsung Galaxy Tab S10 Plus SM-X820 256 g fiyat: 28 bin TL.

4. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra fiyat: Sahibinden'de ortlama 2. elleri 30bin TL 0I 45.

5. Lenovo Yoga Tab Plus zaEG0058TR 512 GB 32bin TL.

6. Honor Magic Pad2 256 GB 25bin TL.

Benim araştırıp alınabilecek bulduklarım bunlar bir de "OnePlus Pad 3 var vakat yine sahibinden ve yurt dışı granti vs yok, başka önerebileceğiniz bir şey var ise ya da bunlar arasında önereceğiniz yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
38e sana m3 256gb vereyim 40 günlük cihaz birkaç defa şarj ettim

Ekler

• 1000050413.webp
    1000050413.webp
    29.8 KB · Hit: 32
evet şuan apple da m3 air 128 gb 37 bin tl ve pencil pro bedava geliyor sizce apple me s10 ultra mı
Çok uyguna M2 Air düşebiliyor stok eritmek için büyük indirimler yapıyorlar ve işlemci hariç M3 ile birebir aynı cihaz işlemci farkı da önemli değil zaten. Onun indirimini kovala mümkünse.

Geri