Ders Ve Yazılım için Hangisini Almalıyım

AyazArm

80+
Reaksiyon skoru
72
iki ürünün linkinide aşağıda vereceğim çok karasız kaldım monster daha ucuz ve kağıt üzerinde daha iyi özellikleri mac ise mac yani hem daha ince hem şarzı daha çok gidiyo ama özellikleri bi tık az gibi geldi mac os ne kadar telafi eder hiç bir fikrim yok. Bu arada yazılımda python ve veribilimi için kullanılcak bilgisayar.

iki ürünün linkinide aşağıda vereceğim çok karasız kaldım monster daha ucuz ve kağıt üzerinde daha iyi özellikleri mac ise mac yani hem daha ince hem şarzı daha çok gidiyo ama özellikleri bi tık az gibi geldi mac os ne kadar telafi eder hiç bir fikrim yok. Bu arada yazılımda python ve veribilimi için kullanılcak bilgisayar.
U ibareli işlemci performanslı bir işlemci değil, işlemci ve ram önceliğiniz olmalı ve bence monsterdan uzak durun

oyun oynayan biri değilseniz mac alın hocam böyle rahatlık yok m2 mac mini kullanıyorum tavsiye ederim

oyun oynamayacaksanız net macbook

U ibareli işlemci performanslı bir işlemci değil, işlemci ve ram önceliğiniz olmalı ve bence monsterdan uzak durun
hocam ram ve depolama olarak büyük kayıp bir de performans olarakta büyük bir değişim olmadiğı için monster tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,019
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri