Neler Yeni

Dersahne sinir bozucu olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
idareye gidip durumunu anlat sinir hastasıyım de rehber hocanla da konuş eğer düzelmezse ensesine bi tane yapıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi daha yaparsa olan gerginlik
Ahaha vallahi en sonda bu olucak

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Şimdi illa benden büyükler vardır burda sorun var deprem yaşadım Hatay'da o psikoloji ile yksye girdim ondada çuvalladım anlayacağınız alt üst olmuşum dersahneye yazıldım ilk ders ilk gün hocaları tanımıyorum kimseyi tanımıyorum yanımda orta segment bir kiz oturuyor mat 1 hocası geldi anlatıyor işte yavsak bizim sıraya geldi bizim sıranın oraya ensemi hafif sıktı tabii ki acımadı ama kimseyi tanımıyorum yanımda da kız var ve ilk gün insanların gözünde nasıl bir imaj cizersem sene sonuna kadar böyle olucak beni bir tilt etti bu hareket sinirlendim sesimi çıkarmadım şimdi ne kadsr özel de olsa öğrencilerin yanında laf etsem öğretmen sonuçta kendini ezdirmememek için oda soyliycek mevzu büyücek dersten sonra yanına gittim kibarca hocam ben el kol şakalarından hoşlanmıyorum bir daha yapmazsanız sevinirim dedim oda aciklmaya çalıştı işte şakasına yakın gördüğümden falan dedi pek diklemedim iyi günler hocam diyip.ciktim son dersti bugün tras oluyorum yanıma geldi oda oldu sonra beraber okula geçti muhasebede para ödüyorum taksit yeni tras olmusun yine kızlar var geldi yine aynı hareketi yaptı bunun derdi ne ben çözemedim açıkçası çözen varmı , sinir hastasıyim sırf bu hastalığın seviyesini düşürmek için 5 6 yıldır MMA fitnes tarzı sporlar ile ilgililyim ve yani gerçekten giyotine akıl 5 saniye tutup bayilitmak istiyorum bu herifi o kadar sinirimi bozdu eğer bir daha yaparsa yemin ediyorum ağzını burnunu kirip.dersahene değiştireceğim ben bunu anlamadım derdi ne anlayan varsa yardımcı olsun ona göre bir yol izlemek istiyorum okuyan arkadaşlara teşekkürler
Hocanı velin ile görüştür

TEŞKİLAT

80+ Silver
kanka eğer bi daha öyle birilerinin yanında sanki kasıtlı yapar gibi o hareketleri sürdürürse ve sen onu dövdüğün için sana bir sıkıntı olmayacaksa raporundan dolayı yapıştır gitsin hocaysa da hoca herkes yerini bilecek

Top Bottom