Neler Yeni

Dersahne sinir bozucu olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Şimdi illa benden büyükler vardır burda sorun var deprem yaşadım Hatay'da o psikoloji ile yksye girdim ondada çuvalladım anlayacağınız alt üst olmuşum dersahneye yazıldım ilk ders ilk gün hocaları tanımıyorum kimseyi tanımıyorum yanımda orta segment bir kiz oturuyor mat 1 hocası geldi anlatıyor işte yavsak bizim sıraya geldi bizim sıranın oraya ensemi hafif sıktı tabii ki acımadı ama kimseyi tanımıyorum yanımda da kız var ve ilk gün insanların gözünde nasıl bir imaj cizersem sene sonuna kadar böyle olucak beni bir tilt etti bu hareket sinirlendim sesimi çıkarmadım şimdi ne kadsr özel de olsa öğrencilerin yanında laf etsem öğretmen sonuçta kendini ezdirmememek için oda soyliycek mevzu büyücek dersten sonra yanına gittim kibarca hocam ben el kol şakalarından hoşlanmıyorum bir daha yapmazsanız sevinirim dedim oda aciklmaya çalıştı işte şakasına yakın gördüğümden falan dedi pek diklemedim iyi günler hocam diyip.ciktim son dersti bugün tras oluyorum yanıma geldi oda oldu sonra beraber okula geçti muhasebede para ödüyorum taksit yeni tras olmusun yine kızlar var geldi yine aynı hareketi yaptı bunun derdi ne ben çözemedim açıkçası çözen varmı , sinir hastasıyim sırf bu hastalığın seviyesini düşürmek için 5 6 yıldır MMA fitnes tarzı sporlar ile ilgililyim ve yani gerçekten giyotine akıl 5 saniye tutup bayilitmak istiyorum bu herifi o kadar sinirimi bozdu eğer bir daha yaparsa yemin ediyorum ağzını burnunu kirip.dersahene değiştireceğim ben bunu anlamadım derdi ne anlayan varsa yardımcı olsun ona göre bir yol izlemek istiyorum okuyan arkadaşlara teşekkürler

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Hiç kırmaya dökmeye gerek yok. Kolayı var, şikayet et direkt idareye şikayet et. Eğer devam ederse veline söyle konuşsunlar olmadımı? Paranı geri iste hakkındır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç kırmaya dökmeye gerek yok. Kolayı var, şikayet et direkt idareye şikayet et. Eğer devam ederse veline söyle konuşsunlar olmadımı? Paranı geri iste hakkındır.
Ya hepsi can ciğer kuzu sarma özel ve az kişi varya pek dinlyecegini sanmıyorum idarenin aileme söylesem bu yaşta ailemi çağırmak ne kadar doğru olur 19 yaşında adamım

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Sende ona yap en iyisi.
İnan bilmiyorum bu seferde kendimi ezdirmiycem derken terbiyesizlik yapmaktan korkuyorum çünkü ters bir hareket yapsa bana gerçekten raporlu belgeli sinir hastasıyim ya kendime zarar vereceğim ya ona kendime zarar vermeyi pek tercih etmiyorum

Kara*

80+ Silver
Valla tam uyuz model bunlar kanka eğer bir daha öyle yaparsa elini falan tut yeter falan deyip onu biraz küçük düşür sınıfa kavgaya girmeden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Valla tam uyuz model bunlar kanka eğer bir daha öyle yaparsa elini falan tut yeter falan deyip onu biraz küçük düşür sınıfa kavgaya girmeden.
Öyle bir şey olursa kavgaya girmeme ihtimali olacağını sanmıyorum çünkü o kadar kişinin içinde ben nasıl rezil olmak istemezsem oda ayni dusunecek

Kara*

80+ Silver
Öyle bir şey olursa kavgaya girmeme ihtimali olacağını sanmıyorum çünkü o kadar kişinin içinde ben nasıl rezil olmak istemezsem oda ayni dusunecek
Aynen o yüzden ya sözel olarak uyarman lazım. Veya en fazla böyle ufak tavır koyarak yaparsın onca şey yaşıyorsun üstüne bir de bu elemanı çekiyorsun, alışırsa hep yapar bunlar baya npc gibi bir şey şaka adı altında nasıl darlayabilirim öğrenciyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Aynen o yüzden ya sözel olarak uyarman lazım. Veya en fazla böyle ufak tavır koyarak yaparsın onca şey yaşıyorsun üstüne bir de bu elemanı çekiyorsun, alışırsa hep yapar bunlar baya npc gibi bir şey şaka adı altında nasıl darlayabilirim öğrenciyi.
Hiç bı fikrim yok sırf böyle laubali davranışlardan kaçınmak için özel dersahneye yazıldim şansıma yine aynı şey oldu temiz bir dayağı hakediyorda 3. Hamlesini bekleyeceğim bunu okuyan arkadaşlar sende abarttın ne var alt tarafı diyebilirdiniz ama gerçekten çok bunaldım artık herşeyden bardağı taşıran şeylerden birisi bu yoksa kâle alınacak bir mevzu bile değil ama psikolojim gerçekten kötü konteynırda kalıyoruz bı yandan ders çalışmaya çabalıyorum bir yandan ölen arkadaşlarım akrabalarım aklımda hala çıkış yolu arıyorum kendime ve ben bunları yaşarken hala üstüme gelinirse patlama.noktam.olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyardım bu arada çok anlayışıyla karşıladı AA ne güzel dedim ertesi gün yine aynı şeyi yaptı

Kara*

80+ Silver
Hiç bı fikrim yok sırf böyle laubali davranışlardan kaçınmak için özel dersahneye yazıldim şansıma yine aynı şey oldu temiz bir dayağı hakediyorda 3. Hamlesini bekleyeceğim bunu okuyan arkadaşlar sende abarttın ne var alt tarafı diyebilirdiniz ama gerçekten çok bunaldım artık herşeyden bardağı taşıran şeylerden birisi bu yoksa kâle alınacak bir mevzu bile değil ama psikolojim gerçekten kötü konteynırda kalıyoruz bı yandan ders çalışmaya çabalıyorum bir yandan ölen arkadaşlarım akrabalarım aklımda hala çıkış yolu arıyorum kendime ve ben bunları yaşarken hala üstüme gelinirse patlama.noktam.olur

Uyardım bu arada çok anlayışıyla karşıladı AA ne güzel dedim ertesi gün yine aynı şeyi yaptı
Anlıyorum kankam sen sakinliğini koru dediğin gibi devam ettiği sürece artık tepki gösterirsin dersini anlatır çeker gider. Ya hepsi suçlu değil tabii ki ama bunların kafası baya farklı kimse savunmasın elemanı, aynısını yapsalar kafasını kıracak kişi baya var burada insansın ister istemez sabırını sınıyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,961
İsim
Mert Metshi
bir daha yaparsa vak aparkati sonra siniftan ayril

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,562
İsim
Lokman Doğan
idareye gidip durumunu anlat sinir hastasıyım de rehber hocanla da konuş eğer düzelmezse ensesine bi tane yapıştır

bi daha yaparsa olan gerginlik

Top Bottom