The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
o cok uzun bir hikaye ben ana sinifina gitmedimGeçebilirsin herhalde.
Şu an 7. Sınıf olman lazım nasıl 9. Sınıfsın?
o cok uzun bir hikaye ben ana sinifina gitmedimGeçebilirsin herhalde.
Şu an 7. Sınıf olman lazım nasıl 9. Sınıfsın?
İlk dönem takdirle geçtim ikinci dönem sınavlara girmicem yani sonuç olarak yıl sonunda takdir alacağımBenim çok kötü. Hocalar inisiyatif geçmeyecek dediler, 1. Dönem iyiydi ama 2. Dönem Fen Kitabımı dahi bilmiyorum, şu an sizin nasıl?
Ben 7.sınıfı dinlemedim çünkü ilk online eğitim senesiydi ve 7.sınıfın 2.dönem konularını hiç bilmiyorum.8. sınıfta da bi 3 ay gittik sonra kapandı açıldı kapandı.Birine alışamadan diğeri başladı.1.5 sene boş bir eğitim senesi oldu keşke tamamen iptal edilseydi de adaletsizlik olmasaydı
sinavlara girmek zorunda degilim yaniGeçersin.
13 14 yaş zaten 9.sınıf oluyor bizim zamanımızda 4 4 4 olduğundan dolayı yaş13 yaşın da değil misin nasi 9. Sınıf?
Kanka 13 yaş 7.sınıf 13 yaşındaki birinin 9 olması %1 falan.14 yaş hadi neyse.13 14 yaş zaten 9.sınıf oluyor bizim zamanımızda 4 4 4 olduğundan dolayı yaş
10. sınıfım liseye sadece 4 ay gittimBen 7.sınıfı dinlemedim çünkü ilk online eğitim senesiydi ve 7.sınıfın 2.dönem konularını hiç bilmiyorum.8. sınıfta da bi 3 ay gittik sonra kapandı açıldı kapandı.Birine alışamadan diğeri başladı.
Geçiyorsun.Benim 1. Dönem ortalamaö 96, ama sınava girmedim bu ortalama ile geçebilir miyim? Sınav olmak zorunda mıyım?
Hocam sana nottan ziyade yks den iyi puan lazım zaten.Hay maşallah herkesin notları ne güzel 12.sınıf 1.dönem ort 74.86 matematik ve kimya dışında hiç bir canlı derse katılmadım şimdiye kadar ama hocalar sağolsun en düşük ders içi notum 60 Bu sene hiç okula gitmeyerek okulu bitirdik bakalım hayırlısı
Sen 2.sınavlara girecek misin?Derslere pek girmiyorum, girsem bile arkada CS açık oluyor xD
Ortalama 85.9 Alıntıyı görüntüle