#deryayanıkistifa hashtagi

İstifa etsede kurtulsak bu arada bu kadar kısa sürede bu kadar tepki alması hayra alamet değil.

Araba konusunda katılmıyorum arabamız millidir.

Diğer konularda haklısın.

Ya var ya şu ülkede içeri alınmasam ya da yabancı devlet vatandaşı olsam bunlara ölümüne, maskeli, dinamik IP üzerinden yayın açıp değerlerine abanmak istiyorum da işte Türkiyedeyiz.

Videoki Görüsleri %200 Benimsiyorum.

Yeni bakan Derya Yanık 10 yaşında koruma altındaki çocuğu şovuna alet edip suç işledi (alıntı)

Video burdan izleyebilirsiniz :
Koruma çocuklarının herşeyi gizlidir. Tüm medya önünde koruma evinde kaldığını ifşa etti. Nasıl bir kafa bu, çikolata meselesine girmek dahi istemiyorum.Biri gitti daha beteri geldi.

Bir başka konu:
Alıntıyı görüntüle

Neden böyle bir ayrıştırıcı dil kullanıyo ?

Bir önceki aile bakanı da fena bir insandı ama bu bakan kadar berbat bir insan değildi. Akp iktidarında hep giden bakanın yerine daha kötüsü daha rezili geliyor. sekmiyor yani. resmen gelen gideni aratır sözünün sağlaması gibi adamlar.

Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz neler ?
Koruma altındaki çocuk ne oluyor tam olarak

Koruma altındaki çocuk ne oluyor tam olarak
Korunmaya muhtaç çocuk; beden, ruh ve ahlak gelişimleri veya şahsi güvenlikleri tehlikede olan; ana veya babasız, ana veya babası veya her ikisi de belli olmayan, ana veya babası veya her ikisi tarafından terk edilen, ana veya babası tarafından ihmal edilip, fuhuş, dilencilik, alkollü içkiler veya uyuşturucu maddeler kullanma gibi her türlü sosyal tehlikelere ve kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılan ve başıboşluğa sürüklenen çocuğu ifade etmektedir. (Alıntıdır)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korunma altında bulunan çocukların daha küçük birimlerde bakımının sağlanması amacıyla her ilin sosyal, kültürel ve fiziksel yapısı, çocuk yetiştirmeye uygun bölgelerinde, tercihen il merkezinde, okullara ve hastanelere yakın apartman dairesi veya müstakil dairelerde verilen yatılı sosyal hizmet modelidir.

Yeni bakan Derya Yanık 10 yaşında koruma altındaki çocuğu şovuna alet edip suç işledi (alıntı)

Video burdan izleyebilirsiniz :
Koruma çocuklarının herşeyi gizlidir. Tüm medya önünde koruma evinde kaldığını ifşa etti. Nasıl bir kafa bu, çikolata meselesine girmek dahi istemiyorum.Biri gitti daha beteri geldi.

Bir başka konu:
Alıntıyı görüntüle

Neden böyle bir ayrıştırıcı dil kullanıyo ?

Bir önceki aile bakanı da fena bir insandı ama bu bakan kadar berbat bir insan değildi. Akp iktidarında hep giden bakanın yerine daha kötüsü daha rezili geliyor. sekmiyor yani. resmen gelen gideni aratır sözünün sağlaması gibi adamlar.

Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz neler ?
Yanlış hatırlamıyorsam eski twittlerinde fetöyü savunmuşluğu var

Geri