İmzama yazıyı ekleyemiyorum çünkü imza ekleme alanı kısıtlı bırakılmış sanırım. Hata veriyor.Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere gün içerisinde forumda çok sayıda konu açılıyor, sorular soruluyor ve yanıtlar bekleniyor. Forum içerisinde siz 2 tarafta olabiliyorsunuz, soruyu soran veya soruyu soran kişiye yardım eden. İşte biz Forum Destek Kulübü Üyeleri dostlarımıza yardımcı olan taraftayız.
Amacımız:
Yardıma ihtiyacı olan kişilerin doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak.
Kulübe katılmak için ne yapmamız gerekiyor diye soracak olursanız çok basit;
Tabii ki Kulübe katılmak bunlarla sınırlı kalmıyor. Güncel üyelerimizin listesini aşağıda bulunan listeye profil linkleri ile birlikte yazacağım. Ve geçerli aktifliği göstermeyen kişilerin ismi listeden silinecek.
- " Forum Destek Kulübü Üyesi " bu yazıyı kopyalayarak profilinzdeki İmza bölümüne eklemeniz.
- İmzamızı ekledikten sonra yorum bölümüne Kulübümüze katıldığınıza dair bir yazı, ( Yeni katıldım vs.) yazmanız yeterli olacaktır.
- Forum Destek Kulübü Üyeleri için forum içerisinde mesaj bölümü kurulacaktır. (Katılmak istemezseniz yorumda belirtiniz.)
Üye Listemiz;
- @KaanCK
- @keremcnsz24
- @EMREG.
- @EMGRANDO (Deneme Sürecinde eğer kurallara aykırı bir tutum gerçekleştirirse alınmayacak.)
İmzama yazıyı ekleyemiyorum çünkü imza ekleme alanı kısıtlı bırakılmış sanırım. Hata veriyor.
Dostum bayağı uzun ve düzensiz bir imzan var bence düzenlemen iyi olur.İmzama yazıyı ekleyemiyorum çünkü imza ekleme alanı kısıtlı bırakılmış sanırım. Hata veriyor.
İmzan çok uzun ve imzada alt alta maximum 2 yazı yazılabiliyor. örnİmzama yazıyı ekleyemiyorum çünkü imza ekleme alanı kısıtlı bırakılmış sanırım. Hata veriyor.
Biliyorum. Keşke biraz daha genişletilse imza alanı bu anlamdaİmzan çok uzun ve imzada alt alta maximum 2 yazı yazılabiliyor. örn
1.
2.
şeklinde 2 paragraf yapılabiliyor.
Senin bu şekilde yazman gerekiyor.
Biliyorum. Keşke biraz daha genişletilse imza alanı bu anlamda
Teşekkür ederim.Bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor. Ancak @Mehmet Yılmaz 'ı etiketleyeyim. Sana bu önerin hakkında cevap verir.