Neler Yeni

Destek pls sivi sogutma

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Ömür
Hocam kafam iyice karıştı size zahmet resim çizimi olarak gösterme.sansiniz varmı
Alıntıyı görüntüle
Öndeki fanları çevir dışarıya üflüyo kasa nerden hava alıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerekirse üstten alır sıvı soğutma fanları nasıl çalıssın öyle. Sıcak havayı geri atar kasanın icine cehennem gibi olur içi.
Gayet iyi çalışır sıkıntı olmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,312
İsim
Hacı
Hocam gerekirse üstten alır sıvı soğutma fanları nasıl çalıssın öyle. Sıcak havayı geri atar kasanın icine cehennem gibi olur içi.
Sıfır bilgi, az araştır hava sirkülasyonu neymiş.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Arda
Sıfır bilgi, az araştır hava sirkülasyonu neymiş.
Hocam genellikle böyle kullananları görüyorüm ben havanın dısarı atılması daha önemli değil mi sıvı soğutucuda. Niye tekrar sıcak hava içeri gidiyor onu anlamadim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,312
İsim
Hacı
Hocam genellikle böyle kullananları görüyorüm ben havanın dısarı atılması daha önemli değil mi sıvı soğutucuda. Niye tekrar sıcak hava içeri gidiyor onu anlamadim.
Çünkü öne takmış radyatörü mecburen içeri üflemek ZORUNDA.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,312
İsim
Hacı
Tamamdır hocam. Gereksiz yere tartışma çikartmayalım bilgili arkadaşlar zaten söyler doğru yöntemi.
Ha ben yanlış söylüyorum, başkası gelip doğrusunu söyleyecek yani senin yöntemi (!) 🤣🤣🤣🤣 öylemi 🤣🤣🤣

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,312
İsim
Hacı

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Arda
Hocam adam akıllı cevaplar verir misiniz? Saygımı bozmadan konuşuyorum size burdan emir verir gibi konusuyorsunuz. Özürümü diledim sorun degil hocam diyebilirsiniz mesela hani? Aferin ne yani sahibim falan mısın? Saygımı bozmadan konusuyorum hala burda egonuzdan geçilmiyor.

koyunculu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bayram
dostum şuan hersey dogu ve olması gerektiği gibi korkulacak bişey yok bu üstdeki 2 fan rahatlıkla uste sıgıyor ama sıvı sogutmanın radyatörü sıgmıyor öylemi? ayrıca
Üst kısma sığmıyor hocam mecburen öne taktılar , takılmadan önce 65 civarıydı şimdi 60 derecelerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,080
Üyeler
160,353
Son üye
tolgaonthe
Top Bottom