Neler Yeni

Destiny 2 DLC paketi alınır mı ?

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ALP KÖSELER
Destiny 2 dlc paketini 26 dolara almalı mıyım ? Ücretsiz olarak bi 30 saat oynamışım zamanında ama çok hatırlamıyorum. Değer mi dlc ler alayım mı ?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Destiny 2 dlc paketini 26 dolara almalı mıyım ? Ücretsiz olarak bi 30 saat oynamışım zamanında ama çok hatırlamıyorum. Değer mi dlc ler alayım mı ?
Arkadaş grubun yoksa değmez.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,098
İsim
Selim
Dlc üzerine bir oyun olduğu için düzenli oynayan birisi almalı

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ALP KÖSELER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
Baran Kut
Şuan oynadığım bir oyun yok günlük 1-3 saat arası oynarım diye düşünüyorum.

Nerdeyse tamamı solo 1900 saat warframe oynadım, yine de arkadaşsız değmez diye mi düşünüyorsun ?
Bir yere kadar değer. Birçok aktiviteyi solo yaparsın dişini sıkarak ama asıl makarası birlikte oynamakla dönüyor biraz oyunun.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,098
İsim
Selim
Şuan oynadığım bir oyun yok günlük 1-3 saat arası oynarım diye düşünüyorum.

Nerdeyse tamamı solo 1900 saat warframe oynadım, yine de arkadaşsız değmez diye mi düşünüyorsun ?
İngilizceniz varsa güzel dostluk kurarsınız ama tek sıkıntısı bu tarz oyunlar DLC alayım köşede dursun olmuyor 6 ay sonra bir dlc daha çıkıyor onuda almak zorunda kalıyorsunuz yoksa ilerleme kısıtlı oluyor harita genişletme cart curt olmadan ilerlemek zor oluyor ben sürekli oynayan biri olsam her yıl alırdım dlc çünkü güzel vakit getiriyorsun ekiplerle

Top Bottom