Neler Yeni

Detaylı Bir OC rehberi nereden bulabilirim, yapabilecek var mı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar merhaba yıllardır laptop kullanıyorum o yüzden OC hakkında pek bir bilgi edinemedim ve bildiklerimi de hatırlamıyorum. Acaba bana detaylı bir OC rehberi gösterebilir misiniz (varsa) ya da yapabilecek var mı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı için mi işlemci için mi?
Neredeyse bütün parçalar için. Kendime bir bilgisayar alacağım Allah izin verirse ve sisteme manyak bir OC yapmak istiyorum. O yüzden. Biliyorum bu biraz fantazi türüne giriyor ama napalım işte o bilgisayarın çıkardığı fan sesi, o güzel ahenk... Anlayamazsınız, beni benden alıyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Neredeyse bütün parçalar için. Kendime bir bilgisayar alacağım Allah izin verirse ve sisteme manyak bir OC yapmak istiyorum. O yüzden. Biliyorum bu biraz fantazi türüne giriyor ama napalım işte o bilgisayarın çıkardığı fan sesi, o güzel ahenk... Anlayamazsınız, beni benden alıyor.
Aldığın zaman ekran kartı için bana yaz ben yardımcı olurum, işlemci içinse pek O.C yapmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten pek bilgim yok kendini boost ediyor zaten şuan 3500x kullannıyorum oyunlarda kendini 4.1 GHz seviyesine boost ediyor 69-70 derece kullanıyorum.

Top Bottom