Neler Yeni

Rehber Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
evet duruyordu geldiğinden beri vardı ama dün wallpaper engine satın aldım onunla duvar kağıdı falan yaptıktan sonra görmemeye başladım ve şimdi sen söyleyince baktım etkinleştirme kısmına "Etkinleştirme Windows kuruluşunuzun etkinleştirme hizmeti kullanılarak etkinleştirildi" diyor ama örn görev çubuğu ayarı yapamıyorum görev çubuğunun kilidini kaldırıyorum ben ilgilenmedikçe aşşağıya insin kaybolsun diye ama olmuyor düne kadar etkin olmayan şey niye şimdi öyle gözüküyor garip cidden
Tamam İtopya zaten deneme sürümü yükler ona direkt olarak CMD ile etkinleştirme yapılabilir veya key yazılabilir.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Tamam İtopya zaten deneme sürümü yükler ona direkt olarak CMD ile etkinleştirme yapılabilir veya key yazılabilir.
cmd yi yapmıştım ama olmamıştı ama yazana göre şuan windowsum etkin durumda örn ekteki ayarı neden değiştiremiyorum ? veyahut görev çubuğu gizleme ayarını değiştirsem bile neden gizlenmek yerine sürekli ortada duruyor? Bir ek olarak da windows etkinleştirme kısmının ss ini bıraktım . Çok fazla soru sorup sıktıysam özür dilerim.

Ekler

• örn.png
    örn.png
    5.5 KB · Hit: 96
  • win.png
    win.png
    32.3 KB · Hit: 89

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
cmd yi yapmıştım ama olmamıştı ama yazana göre şuan windowsum etkin durumda örn ekteki ayarı neden değiştiremiyorum ? veyahut görev çubuğu gizleme ayarını değiştirsem bile neden gizlenmek yerine sürekli ortada duruyor? Bir ek olarak da windows etkinleştirme kısmının ss ini bıraktım . Çok fazla soru sorup sıktıysam özür dilerim.
O yazı CMD'den etkin olduğu için çıkıyor. Olmamış olsaydı etkin değil yazardı. Teknik olarak kişiselleştirmeyle ilgili ayarların engellenmemiş olması lazım, belki de yaptığınız başka ayarlar o seçeneği geçersiz kılıyor.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
O yazı CMD'den etkin olduğu için çıkıyor. Olmamış olsaydı etkin değil yazardı. Teknik olarak kişiselleştirmeyle ilgili ayarların engellenmemiş olması lazım, belki de yaptığınız başka ayarlar o seçeneği geçersiz kılıyor.
Seninle konuşurken bir yandan ayarlarla oynayarak dediğimin yarısını ayarlamayı başardım nasıl olduysa sana sormamı bekliyormuş sanırım .d rahatsızlık verdiysem özür dilerim sanırım cidden etkinleşmiş ama neden hala görev çubuğunun otomatik şekilde aşşağıya inme ayarını yapamadım anlamıyorum başlat menüsüne tıkladıktan sonra ekrana tıklarsam aşşağıya gizleniyor diğer türlü hala orada sabit duruyor başka bilmediğim bir ayar var sanırım seni boş yere yordum özür dilerim tekrardan

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Seninle konuşurken bir yandan ayarlarla oynayarak dediğimin yarısını ayarlamayı başardım nasıl olduysa sana sormamı bekliyormuş sanırım .d rahatsızlık verdiysem özür dilerim sanırım cidden etkinleşmiş ama neden hala görev çubuğunun otomatik şekilde aşşağıya inme ayarını yapamadım anlamıyorum başlat menüsüne tıkladıktan sonra ekrana tıklarsam aşşağıya gizleniyor diğer türlü hala orada sabit duruyor başka bilmediğim bir ayar var sanırım seni boş yere yordum özür dilerim tekrardan
Estağfurullah, yardım etmek yorsaydı bu foruma girmezdim zaten. Görev çubuğuna sağ tıkladığındaki menüde,
1605451872537.png

Bu tikli mi?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Estağfurullah, yardım etmek yorsaydı bu foruma girmezdim zaten. Görev çubuğuna sağ tıkladığındaki menüde,
Alıntıyı görüntüle
Bu tikli mi?
hayır tikli değil windws başlat menüsüne yada arama kısmına tıkladığımda aşşağıya iniyor gizleniyor ama diğer türlü örn google a girdim diyelim o sırada görev çubuğu üste çıkıyor ve birdaha gizlenmiyor yeniden gizlenmesi için başlat menüsüne yada arama tuşuna tıklamak zorunda kalıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
hayır tikli değil windws başlat menüsüne yada arama kısmına tıkladığımda aşşağıya iniyor gizleniyor ama diğer türlü örn google a girdim diyelim o sırada görev çubuğu üste çıkıyor ve birdaha gizlenmiyor yeniden gizlenmesi için başlat menüsüne yada arama tuşuna tıklamak zorunda kalıyorum
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
taskkill /F /IM explorer.exe & start explorer
Bu komudu gir, tekrar dene.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
zaten olmuş sanırım
Bunun için dedi sanırsam.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
he sen görev çubuğu için dedin sanırım tamam giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen sonradan düştü jeton .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan o sorun çözüldü bu seferde görev çubuğuna ayarladığım renk 1 dk durduktan sonra veya wallpaper değişince ayarladığım renk bozulmaya başladı...

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Şuan o sorun çözüldü bu seferde görev çubuğuna ayarladığım renk 1 dk durduktan sonra veya wallpaper değişince ayarladığım renk bozulmaya başladı...
PC'yi bir yeniden başlatsana :D

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Yeniden başlattım tekrar ayarladım kapat aç yaptım yine farklı bir renk oldu bide Tap to any key with Skip to disk cheking in 8.. gibi bir şey oluyor .d
Bu konu çok dağılmasın sen yeni konu açıp beni etiketle oradan devam edelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,155
Üyeler
159,583
Son üye
jubababa
Top Bottom